Εκτύπωση

Εγγραφή στο site

Συγγραφέας Κεντρική Αρθρογραφία (grarticles) στις . Καταχώριση Συμμετοχή

Μπείτε στην ηλεκτρονική κοινότητα της Δημιουργίας. 

Είναι δωρεάν και σας προσφέρει την δυνατότητα να είστε «μέσα στα πράγματα».

Θα μπορέστε να έχετε το προσωπικό σας προφίλ για να δημιουργήσετε δικό σας blog, να ανεβάσετε φωτογραφίες, να συνδεθείτε με άλλους χρήστες, να λάβετε μέρος στις συζητήσεις μας και σε ομάδες σκέψης η δράσης.

Θα μπορέσετε επίσης να έχετε ενεργό ρόλο στις συζητήσεις και στις καταθέσεις απόψεων, να υποβάλετε κάποιο δικό σας άρθρο για δημοσίευση και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε στην διαδρομή.

Για να προχωρήσετε στην αίτηση εγγραφής στο site μας, πρέπει να επιλέξετε τον σύνδεσμο Εγγραφή που φαίνεται στο πάνω μέρος της σελίδας αυτής, σύμφωνα με την εικόνα:

registerlink

Στην φόρμα εγγραφής θα πρέπει να συμπληρώστε κάποια στοιχεία σας που είναι απαραίτητα για την έγκριση του λογαριασμού σας. Θα πρέπει επίσης να δώσετε email που να λειτουργεί και που έχετε πρόσβαση ανάγνωσης, γιατί μόλις υποβάλετε την φόρμα θα σας έρθει αυτόματα email επιβεβαίωσης που πρέπει να διαβάστε (ψάξτε μήπως έχει πάει στο spam folder σας) και να επιλέξετε τον σύνδεσμο επιβεβαίωσης.

Αν είστε ήδη μέλος της Δημιουργίας πρέπει κατά την εγγραφή σας στο site να χρησιμοποιήσετε το ίδιο email που έχετε δηλώσει στην αίτηση μέλους. Έτσι, θα συνδεθεί ο λογαριασμός σας στο site με το μητρώο και θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα που αναφέρονται στην διαδικασία ανανέωσης συνδρομών.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πολιτών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και οι εθελοντές μας θα σας βοηθήσουν.

Ζωντανές αναμεταδόσεις

Διαδικτυακές εκπομπές χωρίς τον παραμορφωτικό φακό των ΜΜΕ. Χρειαζόμαστε εθελοντική προσφορά ανθρώπων, χώρων και εξοπλισμού. Όσοι θέλετε να συμβάλλετε με εθελοντική προσφορά εργασίας, χώρων ή/και εξοπλισμού, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας ή αν είστε ήδη χρήστες του site ενσωματωθείτε στην ομάδα εθελοντών για το Web TV.