Τριήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του κόμματος ¨δημιουργία, ξανά!¨ κ. Θάνος Τζήμερος, συνοδευόμενος από την κα. Μάρω Καψή, Γραμματέα της Εθνικής Επιτροπής, τον κ. Γιώργο Τανισκίδη, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου,  και τον κ.Αστέριο Πονηρό, Πρόεδρο της Περιφερειακής οργάνωσης Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Διονύση Ψωμιάδη. Κατά τη συνάντηση στο μέγαρο της Περιφέρειας που τελούσε υπό γενική απεργιακή κινητοποίηση του προσωπικού της Περιφέρειας, συζητήθηκαν τα κεντρικά προβλήματα της περιφέρειας και της δημόσιας διοίκησης.

Την ίδια μέρα, στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη, συζητήθηκε το σημαντικό πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τη χώρα, ενώ στη συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Χατζηδημητρίου Ιωάννη, συζητήθηκαν θέματα παιδείας και η ανάγκη σύμπτυξης των περιφερειακών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Ακολούθησε συνάντηση με τον κ. Μιχάλη Ζορπίδη, Πρόεδρο του επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και κατόπιν υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο του βιοτεχνικού επιμελητηρίου κ. Παπαδόπουλο Παναγιώτη.

Με στελέχη του κόμματος από τη Χαλκιδική συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος της 'δημιουργία, ξανά!' ενώ το βράδυ ο Θάνος Τζήμερος και τα στελέχη του κόμματος συμμετείχαν σε εκδήλωση της Περιφερειακή Οργάνωσης Θεσσαλονίκης και έκαναν το γύρο του κέντρου της Θεσσαλονίκης με ποδήλατο.

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Κωστή Χαντζαρίδη και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, κ.Δημήτρη Λακασά.

Τέλος ο πρόεδρος κ. Θάνος Τζήμερος, ο αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Μπαρμπαλιός, η γραμματέας της Εθνικής Επιτροπής κα.Μάρω Καψή,  η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος  κα.Αφροδίτη Παπακωνσταντίνου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου κ.Γιώργος Τανισκίδης και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης κ.Αστέριος Πονηρός συναντήθηκαν στο Δημοτικό Μέγαρο με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, όπου η συζήτηση επικεντρώθηκε σε εναλλακτικές προσεγγίσεις των πάγιων προβλημάτων μιας μεγάλης πόλης.

Γραφείο Τύπου
'δημιουργία, ξανά!'