Αγαπητοί φίλοι το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί την επιστροφή στη δύσκολη καθημερινότητα για τους περισσότερους από εμάς.
 
Σηματοδοτεί την επαφή μας με προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα που προκύπτουν από τη συνεχιζόμενη ύφεση.
 
Υπάρχει ο δρόμος της μοναξιάς όπου ο καθένας από εμάς μόνος του θα πρέπει να παλέψει στις αντίξοες συνθήκες για την επιβίωσή του, υπάρχει όμως και ο δρόμος της δημιουργικής σύνθεσης όπου πέρα από τον προσωπικό αγώνα πολλοί μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να παλέψουμε ομαδικά για την ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικού κατεστημένου. Ο δρόμος που ακολουθήσαμε δεν υπόσχεται λύσεις εδώ και τώρα αφού έχει ως στόχο μια νέα Ελλάδα διαφορετική από άκρου εις άκρον.

Σας καλώ λοιπόν να συντονιστούμε διοργανώνοντας δύο συναντήσεις την επόμενη εβδομάδα, μια στη Λάρισα και μια στη Καρδίτσα με όσο το δυνατό περισσότερα μέλη και φίλους. Ταυτόχρονα θα υποδεχθούμε νέα μέλη και φίλους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να συστρατευτούν μαζί μας!
Το Σεπτέμβριο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος μας, ξεκινά η αντεπίθεση!

Στέλνω το μήνυμα σε παλιούς και νέους φίλους να έρθετε στη συνάντηση που θα έχουμε αύριο Πέμπτη 05/09/2013  στις 19:00 στη πλατεία Λαμπρούλη στο λόφο του Φρουρίου (Λάρισα).

Σκοπός της συνάντησης μας θα είναι ο συντονισμός μας για τις επερχόμενες δράσεις του κόμματος, η συζήτηση για τη στάση μας στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και οι προτάσεις μας προς την Εθνική Επιτροπή του κόμματος πο θα συνεδριάσει στο τέλος του Σεπτέμβρη. Πάνω από όλα όμως ειναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας, που με ευγένεια και αξιοπρέπεια καλλιεργήσαμε στον εκλογικό αγώνα του Μαϊου του 2012.

Με φιλικούς Χαιρετισμούς
 
Θ. Παπαδημητρίου
δημιουργία, ξανά!
ΠΟ Κ-Δ Θεσσαλίας