Ευχαριστούμε όλους όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη κάλυψη των θέσεων του οργανογράμματος.

Κατατέθηκαν περισσότερες από 100 αιτήσεις καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα των προτεινόμενων θέσεων. Έχει αρχίσει η διαδικασία αξιολόγησης πρώτα των συντονιστών διευθύνσεων και στη συνέχεια με τη συμμετοχή τους η επιλογή των υπευθύνων τομέων και θέσεων.

Η υποβολή αιτήσεων ενδιαφέροντος θα παραμείνει ανοικτή, οι αιτήσεις όμως που κατατίθενται μετά τη λήξη της προθεσμίας (Τρίτη 29.10.13) εξετάζονται μόνο όταν

  1. η αιτούμενη θέση μείνει κενή για οποιοδήποτε λόγο
  2. αυξηθεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων για την κάλυψη της
  3. προκηρυχθούν νέες θέσεις

Σας ευχαριστούμε και πάλι!


 

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου, 2013

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Όπως πιθανόν γνωρίζετε, βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη προσπάθεια αναδιοργάνωσης της «δημιουργίας, ξανά!» με την ονομασία «Re-engineering ΔηΞα».

Σ’ αυτήν την προσπάθεια θέσαμε ως στόχους:

  • να αναμορφωθεί το Οργανόγραμμα της «δημιουργίας, ξανά!»
  • να προσδιοριστούν οι διαδικασίες λειτουργίας και οι συνεργίες κάθε τομέα
  • να περιγραφούν οι απαραίτητες θέσεις και
  • να στελεχωθούν αυτές οι θέσεις από εθελοντές, με διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο.

Είναι φανερό, ότι σε όλους υπάρχει η διάθεση για έμπρακτη συνεισφορά στη «δημιουργία, ξανά!» του μεριδίου που τους αναλογεί. Συμμετέχοντας ως εθελοντές στις δομές και τις δράσεις της «δημιουργίας, ξανά!» γινόμαστε ένα ζωντανό κομμάτι της, συνεισφέρουμε σε θέματα που είναι σημαντικά και αξιοποιούμε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες μας για τον κοινό σκοπό.

Τίποτα σπουδαίο δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη δραστηριοποίηση ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους. Όλοι έχουμε κάτι αξιόλογο να προσφέρουμε και έτσι να συνεισφέρουμε στο Όραμα της «δημιουργίας, ξανά!», αλλά συχνά και για διάφορους λόγους διστάζουμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Τώρα, λοιπόν, είναι η στιγμή να κάνουμε αυτό το «επόμενο βήμα».

Σήμερα, με την πρόσκληση αυτή και την ανάρτηση των θέσεων, εκκινεί η διαδικασία. Θα ακολουθήσει σε λίγες ημέρες η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μια θέση στο Οργανόγραμμα της «δημιουργίας, ξανά!», προκειμένου να δοθεί σε όλους, μέλη και φίλους, η δυνατότητα να συνεισφέρουν εθελοντικά στην επίτευξη των σκοπών του κινήματός μας. Είναι αυτονόητο, οτι υπάρχουν παντού (κέντρο, περιφέρεια, εξωτερικό) πολλοί και αξιόλογοι συνδημιουργοί με εμπειρία και διάθεση να συνεισφέρουν. Γι’ αυτό, πρώτη μας μέριμνα είναι η εξασφάλιση ότι θα ενημερωθούν όλοι. Η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο, στις περισσότερες των περιπτώσεων. Η «δημιουργία, ξανά!» αυτό το έχει αποδείξει στην πράξη με τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και τις τηλεδιασκέψεις των Οργάνων της. 

Η διαδικασία είναι απλή:

Βήμα 1ο: Πρώτα, δείτε τις διαθέσιμες για στελέχωση θέσεις ευθύνης - στη συνέχεια αυτής της σελίδας - για να ενημερωθείτε αναλυτικά από την περιγραφή κάθε μιας ξεχωριστά.

Βήμα 2ο: Από σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 έως την τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 (ώρα 24:00) θα μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα για μία θέση στο Οργανόγραμμα της «δημιουργίας, ξανά!». Σ’ αυτήν τη φόρμα θα μπορείτε να επιλέξετε τη θέση ή τις θέσεις - δεν υπάρχει περιορισμός - που σας ενδιαφέρουν. Θα υπάρχει και η επιλογή: «ΟΛΑ» για όποιον δεν είναι σίγουρος στο πού θα ήθελε να συνεισφέρει. Σ’ αυτήν την περίπτωση θα γίνει προσπάθεια να ενταχθεί σε κάποια θέση που θα αντιστοιχεί στα προσόντα του.

Στη λίστα που ακολουθεί εμφανίζεται η περιγραφή κάθε διαθέσιμης θέσης για την οποία μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

 

Διαθέσιμες θέσεις ανά τομέα του Οργανογράμματος της «δημιουργίας, ξανά!»

Το έργο «Re-engineering ΔηΞα» ανέδειξε τις ακόλουθες διαθέσιμες θέσεις ανά τομέα:

Όσοι, λοιπόν, ενδιαφέρεστε, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας από την Παρασκευή 11-10-2013 (ώρα 08:00) έως την Τρίτη 29-10-2013 (ώρα 24:00) συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί:

{cb:

rengform-d(η φόρμα ενεργοποιείται μόνο για συνδεδεμένους χρήστες)

} {cb:[cb:if user="#displayedOrMe" user_id>"0"]

rengform-e

[/cb:if]}

Στη συνέχεια, θα γίνει πρώτα η επιλογή των Συντονιστών, (θα ακολουθήσει η επιλογή των Υπευθύνων με τη συμμετοχή και των Συντονιστών που θα έχουν επιλεγεί) αφού προηγηθεί η αξιολόγηση των βιογραφικών και μια επαφή γνωριμίας με τους υποψηφίους, από τους:

  • Γιάννη Σαρρή - Γενικός Διευθυντής
  • Γιώργο Βορβή - Συντονιστής Re-engineering
  • Πάνο Κοσμόπουλο - Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού

Μέσω του οι Γιώργος Βορβής και Πάνος Κοσμόπουλος είναι στη διάθεσή σας για επιπλέον διευκρινίσεις.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!

Φιλικά,

Γιάννης Σαρρής

Γενικός Διευθυντής