Yποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή Συντονιστή περιφέρειας Αττικής και εκπροσώπου της στο Συμβούλιο Περιφερειών Αγαπητοί φίλοι/ες Το Σάββατο 15/2/2014 μέσω της πλατφόρμας ΖΕΥΣ, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή της 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής που θα εποπτεύσει των αρχαιρεσιών εκλογής Συντονιστού της Περιφέρειας Αττικής και εκπρόσωπός της στο Συμβούλιο Περιφερειών, που θα γίνουν το επόμενο Σάββατο 22/2/14.

Επί 19 ψηφισάντων έλαβαν:

Σκληρού-Κοσκινά Κατερίνα: 9 ψήφους Ευγενίδου Νίκη: 8 ψήφους Φλώρος Χρήστος: 6 ψήφους Κωνσταντίνου Κωνσταντίνα: 4 ψήφους Λεβή Αβραάμ: 4 ψήφους

Βάσει των αποτελεσμάτων εκλέγονται οι τρεις πρώτοι που αναλαμβάνουν αντίστοιχα τους ρόλους Προέδρου,Γραμματέα και Μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής.

Ήδη έχει ανοίξει η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για την εκλογή του Συντονιστού περιφέρειας Αττικής και εκπροσώπου αυτής στο Συμβούλιο Περιφερειών.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής μέχρι και Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014(καταληκτική ημερομηνία):

, ή

Σύμφωνα με το ισχύον Καταστατικό(Άρθρο 14.4)...." Σε συνέχεια μυστικής ψηφοφορίας μεταξύ των εκλεγμένων μελών των Περιφερειακών Συμβουλίων κάθε Γεωγραφικής Περιφέρειας της χώρας όπως καθορίζονται από τον εκάστοτε νόμο, όπου αυτοδίκαια υποψήφιοι είναι όλοι οι Πρόεδροι Περιφερειακών Οργανώσεων της συγκεκριμένης Περιφέρειας ή μέλος της Περιφερειακής Οργάνωσης που υποδεικνύει η Περιφερειακή οργάνωση, εκλέγεται ο Συντονιστής της Περιφέρειας και εκπρόσωπος της στο Συμβούλιο των Περιφερειών του κόμματος...." .

Πιο απλά, υποψήφιοι είναι αυτοδίκαια οι Πρόεδροι των 7μελών Συμβουλίων των Π.Ο. Αττικής ή οποιοδήποτε μέλος κάθε Π.Ο. που υποδεικνύεται από την Περιφερειακή Οργάνωση. Δικαίωμα συμμετοχής στην μυστική ψηφοφορία(θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΕΥΣ το επόμενο Σάββατο) για την εκλογή του Συντονιστή περιφέρειας Αττικής, έχουν τα 7μελή Συμβούλια των Π.Ο. Αττικής.