Η “Δημιουργία, ξανά!” κατόπιν απόφασης της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης ΛΕΥΤΕΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ και την ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις». 

Η “Δημιουργία, ξανά!” από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της καταγγέλλει την κομματοκρατία σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής, ενώ προάγει ευρύτερες συνεργασίες πολιτών που μοιράζονται κοινές ιδεολογίες και κοινό πολιτικό πολιτισμό. 

Μια συνεργασία που ικανοποιεί τις αρχές και το όραμα που έχουμε για τον Δήμο Κοζάνης είναι και η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» με επικεφαλής τον Λευτέρη Ιωαννίδη. Πιστεύουμε στην ειλικρίνεια, στις θέσεις και στις ικανότητες του υποψήφιου Δήμαρχου και των συνεργατών του. Θεωρούμε ότι ο Λευτέρης Ιωαννίδης διαθέτει όλα τα εχέγγυα, για να αξιοποιήσει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η πόλη μας, χωρίς κομματικές παρωπίδες. Ευχόμαστε στον υποψήφιο Δήμαρχο και στα μέλη της “Δημιουργίας” που ζητούν την ψήφο σας ως δημοτικοί σύμβουλοι, κάθε επιτυχία στον ευγενή αγώνα τους.