Στη Λάρισα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ‘δημιουργία, ξανά!’ κος. Θάνος Τζήμερος για τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, το οποίο παράλληλα ασχολήθηκε με τις οργανωτικές διαδικασίες του συνεδρίου του κόμματος το οποίο θα λάβει μέρος τον Μάρτιο στην Αθήνα.

Ο κος. Τζήμερος δήλωσε ότι: «Τα κόμματα έχουν χάσει τη λαϊκή νομιμοποίηση και τα ποσοστά τους είναι πλασματικά. Οι σημερινοί κομματικοί μηχανισμοί είναι κλασικοί παρασιτικοί μηχανισμοί που λειτουργούν με γνωστές τακτικές, ενώ όπως αποδεικνύεται και από την μοιρασιά των θέσεων, επικρατεί και σήμερα η ίδια λογική…»

Αναφορικά με το επικείμενο συνέδριο της ‘δημιουργία, ξανά!’ ο πρόεδρος του κόμματος δήλωσε: «Η ανάπτυξη της ‘δημιουργία, ξανά!’ και οι χιλιάδες των ψηφοφόρων, μας οδήγησαν στην απόφαση να ζητήσουμε την εκ νέου κρίση του συνόλου της ηγεσίας και γι’ αυτό οδηγούμαστε στο συνέδριο του Μαρτίου

Το παρόν στη συνεδρίαση έδωσαν ο υπεύθυνος του περιφερειακού οργάνου Θεσσαλίας κος. Κων. Ντίνης, το μέλος του περιφερειακού συμβουλίου κος. Απ. Γκέκας και ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις τελευταίες εκλογές κος. Αθ. Παπαδημητρίου.


Γραφείο Τύπου''δημιουργία, ξανά!''