Αγαπητοί φίλοι και μέλη της δημιουργίας, ξανά!,

Η Διεύθυνση Περιφερειακών Οργανώσεων της  "δημιουργίας,ξανά!" στην προσπάθεια για ανάπτυξη Περιφερειακών Οργανώσεων (ΠΟ) σε όλη την Ελλάδα σύστησε κλιμάκιο στελεχών επιφορτισμένο με την ευθύνη της άμεσης και επί τόπου επίσκεψης σε όλες της πρωτεύουσες των νομών της Β. Ελλάδος προκειμένου να διεξαχθούν συναντήσεις γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με μέλη και φίλους.

Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι α) η συλλογή προτάσεων, θέσεων και απόψεων των φίλων και μελών από την περιφέρεια ώστε να αξιοποιηθούν στο επερχόμενο συνέδριο, β) η χαρτογράφηση της κατά τόπου δυναμικής και τέλος γ) η παροχή υποστήριξης στην σύσταση και οργάνωση τοπικών Π.Ο.

Στις επόμενες εβδομάδες το κλιμάκιο αυτό θα κινηθεί κατά μήκος της Εγνατίας οδού και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φίλους και μέλη σε νομούς της Μακεδονίας, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων στα πλαίσια του επερχόμενου συνεδρίου και την υποστήριξη στην ανάπτυξη Περιφερειακών Οργανώσεων.

Οι περιοχές επίσκεψης είναι: Σέρρες, Κιλκίς, Χαλκιδική,Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά, Δράμα και Καβάλα.

Εάν κατοικείτε σε κάποια από στις παραπάνω περιοχές ή έχετε γνωστούς που θα ήθελαν να συμμετέχουν στις συναντήσεις αυτές ή θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν στην διοργάνωσή τους, επικοινωνήστε μαζί μας στο mail :