Δείτε το Newsletter στον browser σας
Προωθήστε το σε γνωστούς
Πατήστε εδώ για να γίνετε αποδέκτης
Δείτε προηγούμενα τεύχη
Δημιουργική ματιά
Τεύχος 10
02/01/2015
Κυκλοφορία: 41.923 αποδέκτες
 
Δημιουργική ματιά
Θάνος Τζήμερος Πολεμήστε μαζί μας !
Ακόμα μια φορά, ο πολίτης σύρεται πρόωρα στις κάλπες με ένα τραγικό δίλημμα: αργός ή γρήγορος θάνατος; Η κυβέρνηση των κρατιστών ΝΔ – ΠΑΣΟΚ τσακίζοντας με την υπερφορολόγηση την παραγωγική μηχανή της χώρας - όποια απέμεινε – αρνούμενη να μεταρρυθμίσει τον μεγάλο ασθενή, το Δημόσιο, οδηγεί τη χώρα σε αργό θάνατο.

Πιθανή νίκη της αντιπολίτευσης θα προκαλέσει θάνατο στη στιγμή καθώς οι παρανοϊκές εξαγγελίες τους σημαίνουν αυτόματα και χρεοκοπία. Ποτέ άλλοτε η ψήφος στις δύο παραλλαγές του πελατειακού συστήματος δεν ήταν τόσο χαμένη !

Σ΄ αυτή την πόλωση των δύο ειδών θανάτου, ψηφίζουμε ζωή !

Η «Δημιουργία, ξανά!» συμμετέχει στις εκλογές υποστηρίζοντας ότι η γρήγορη ανάκαμψη είναι όχι μόνο εφικτή αλλά και πολύ εύκολη, αρκεί να γίνουν οι βαθειές δομικές μεταρρυθμίσεις που θα μεταμορφώσουν τη χώρα σε ένα σύγχρονο παραγωγικό και πλούσιο κράτος.

Σ’ αυτή μας την προσπάθεια ζητάμε τη δική σας εθελοντική συμμετοχή είτε στον ρόλο του υποψηφίου βουλευτή είτε ως μέλος των ομάδων υποστήριξης του προεκλογικού αγώνα. Ακόμα και μισή ώρα τη μέρα αν μπορείτε να διαθέσετε, ακόμα και από τον προσωπικό σας υπολογιστή, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά.

Οι επαγγελματίες πολιτικοί τελείωσαν. Πλέον ήρθε η ώρα των υπεύθυνων πολιτών.

Ελάτε να πολεμήσουμε μαζί !