Για να γίνει η Ελλάδα, ξανά, χώρα παραγωγής: αγαθών, ιδεών, πολιτισμού, αξιοπρέπειας.

pro-congres bannerΗ ‘δημιουργία, ξανά!’ συμμεριζόμενη την αναγκαιότητα της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και της ισότητας, για ένα δημοκρατικό κράτος, με υγιείς και ελεύθερους πολίτες, θα συμμετάσχει στη σιωπηλή πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα (EGAM).

Η πορεία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 15.00, θα ξεκινήσει από τη Βουλή των Ελλήνων και θα κατευθυνθεί προς την Ακρόπολη.

Η ‘δημιουργία, ξανά!’, πιστή στις θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατίας, είναι εξ’ ορισμού αντίθετη σε κάθε μορφής ρατσισμό.

Γι’ αυτό θα ενώσει τη φωνή της με όλους τους δημιουργικούς ενεργούς Έλληνες πολίτες και θα διαμαρτυρηθεί ενάντια στην ιδεολογία του μίσους που εξαπλώνεται, μέσω κάθε μορφής ρατσισμούεμφανούς ή κεκαλυμμένου, από άκρη σε άκρη της Ευρώπης.

Γραφείο Τύπου

‘δημιουργία, ξανά!’
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζωντανές αναμεταδόσεις

Διαδικτυακές εκπομπές χωρίς τον παραμορφωτικό φακό των ΜΜΕ. Χρειαζόμαστε εθελοντική προσφορά ανθρώπων, χώρων και εξοπλισμού. Όσοι θέλετε να συμβάλλετε με εθελοντική προσφορά εργασίας, χώρων ή/και εξοπλισμού, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας ή αν είστε ήδη χρήστες του site ενσωματωθείτε στην ομάδα εθελοντών για το Web TV.