Για να γίνει η Ελλάδα, ξανά, χώρα παραγωγής: αγαθών, ιδεών, πολιτισμού, αξιοπρέπειας.


pro-congres banner

 

Η ‘δημιουργία, ξανά!’ συμμεριζόμενη την αναγκαιότητα της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και της ισότητας, για ένα δημοκρατικό κράτος, με υγιείς και ελεύθερους πολίτες, θα συμμετάσχει στη σιωπηλή πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα (EGAM).

Η πορεία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 15.00, θα ξεκινήσει από τη Βουλή των Ελλήνων και θα κατευθυνθεί προς την Ακρόπολη.

Η ‘δημιουργία, ξανά!’, πιστή στις θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατίας, είναι εξ’ ορισμού αντίθετη σε κάθε μορφής ρατσισμό.

Γι’ αυτό θα ενώσει τη φωνή της με όλους τους δημιουργικούς ενεργούς Έλληνες πολίτες και θα διαμαρτυρηθεί ενάντια στην ιδεολογία του μίσους που εξαπλώνεται, μέσω κάθε μορφής ρατσισμούεμφανούς ή κεκαλυμμένου, από άκρη σε άκρη της Ευρώπης.

Γραφείο Τύπου

‘δημιουργία, ξανά!’
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια εποχή που κάθε ανταλλαγή πληροφορίας ονομάζεται επικοινωνία, ας ανακαλύψουμε ξανά την αξία της πραγματικής επικοινωνίας, αφιερώνοντας χρόνο και προσοχή στον άλλον. Κι ίσως διαπιστώσουμε ότι, τελικά, οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που φαίνονται. Τις περισσότερες φορές είναι καλύτεροι.

WEB TV

Σκοπεύουμε να διοργανώσουμε διαδικτυακές εκπομπές, ώστε να φτάνουμε σε σας χωρίς τον παραμορφωτικό φακό των ΜΜΕ. Χρειαζόμαστε εθελοντική προσφορά ανθρώπων, χώρων και εξοπλισμού.

Όσοι θέλετε να προσφέρετε, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας ή αν είστε ήδη χρήστες του site ενσωματωθείτε στην ομάδα εθελοντών για το Web TV.

NEWSLETTERS

Αν θέλετε να σας στέλνουμε την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, πατήστε εδώ. Σεβόμαστε τον χρόνο σας, γι’ αυτό θα σας «ενοχλούμε» μόνο όταν έχουμε κάτι σημαντικό να πούμε, κι όχι για να υπενθυμίζουμε την παρουσία μας.