Ο Θάνος Τζήμερος βγήκε χθες από το νοσοκομείο, αφού δέχθηκε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα για το βαθύ θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα που δίνει η “Δημιουργία, ξανά!” για πραγματικές δομικές μεταρρυθμίσεις και πορεία ανάπτυξης. Η εκστρατεία της “Δημιουργίας” θα κορυφωθεί με την συνέντευξη στην ΕΡΤ την Τετάρτη στις 18:00 και την κεντρική προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη στις 21:00 

Ο Θάνος Τζήμερος ευχαριστεί τους χιλιάδες φίλους και πολιτικούς του αντιπάλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές τους, και εκφράζει τον θαυμασμό και την εκτίμησή του για το ρεσιτάλ ανθρωπιάς που δίνουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, παρά τη στενότητα πόρων, υλικών, χρόνου και αμοιβών. 

Λήψη δελτίου σε μορφή αρχείου PDF      Λήψη δελτίου σε μορφή αρχείου DOC

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση