Αθήνα, 15 Μαίου 2013

Ενόψει της αυριανής πρώτης συνεδρίασης του νέου Πολιτικού Συμβουλίου, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της “δημιουργίας, ξανά”, σύμφωνα με τη δέσμευση που είχαμε αποδεχθεί κατά την προκήρυξη του συνεδρίου μας, όλοι όσοι είχαμε την τιμή και την ευκαιρία να υπηρετούμε τότε το κόμμα μας.

Μετά την ανάδειξη των νέων θεσμικών οργάνων και την ολοκλήρωση του Συνεδρίου μας, παρέμεινα στη θέση του Γενικού Διευθυντή για καθαρά λειτουργικούς λόγους, περιοριζόμενος σε αυστηρά διαδικαστικά θέματα, ώστε ο Πρόεδρος και το Πολιτικό Συμβούλιο να μπορούν να σχεδιάσουν χωρίς περιορισμούς την πολιτική, να επιλέξουν στρατηγικές και να ορίσουν τα πλέον κατάλληλα πρόσωπα για τη μελλοντική πορεία του κόμματος.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας κατά το προηγούμενο διάστημα, επιτρέψτε μου όμως να επισημάνω ότι είναι απαραίτητη η ένταση των προσπαθειών μας, ώστε η «δημιουργία» να αποτελέσει μια σοβαρή και αξιόπιστη επιλογή για τους συμπολίτες μας στο προσεχές διάστημα προς όφελος της πατρίδας μας.

Παραμένω στη διάθεση των θεσμικών μας οργάνων, για να υπηρετήσω τις αρχές και τους σκοπούς του κόμματος, από όποια θέση κριθεί ότι είναι καλύτερα για τη “δημιουργία, ξανά!”

Με εκτίμηση

Γιάννης Σαρρής

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση