Περί εκλογών

21/12/2014 13:21 #4513 από Γιώργος
Περί εκλογών δημιουργήθηκε από Γιώργος
Καλησπέρα από Αγγλία!

Είμαι υποστηρικτής της Δημιουργίας, ωστόσο αν γίνουν τώρα εκλογές θα αναγκαστώ να ψηφίσω ΝΔ υπό το φόβο του Αλέξη. Λογικό ή παράλογο; Είναι αρκετοί που σκέφτονται σαν κι εμένα. Αν ξέραμε ότι η ΝΔ έχει ένα αισθητό προβάδισμα τότε θα βάζαμε τη Δημιουργία στη Βουλή ώστε μπορέσει να εκπροσωπίσει την κοινή λογική μέσα σε ένα βούρκο παράνοιας. Οι παρούσες συνθήκες όμως δεν το επιτρέπουν. Πείστε με ότι κάνω λάθος.

Χαιρετισμούς

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

21/12/2014 23:50 #4514 από dxapantiseis
Απαντήθηκε από dxapantiseis στο θέμα Περί εκλογών
Αγαπητέ Γιώργο,

η Νέα Δημοκρατία υπήρξε ο βασικός συντελεστής στη δημιουργία του τωρινού βούρκου της παράνοιας. Τρέφεται από τη συντήρηση του και από το αντίπαλο δέος που η ίδια γιγάντωσε με την ανεύθυνη ρητορική των Ζαππείων και την εξοντωτική, αδιέξοδη πολιτική της συμπεριφορά. Θα είναι λύση για τα χρόνια προβλήματα της τη χώρας η επιβράβευση του βούρκου;

Ελπίζουμε, εφόσον οι εκλογές γίνουν σύντομα, να έχεις την ευκαιρία να κρίνεις, ξανά, αν η ψήφος υπέρ της ανακύκλωσης της τωρινής πραγματικότητας είναι σωτηρία -εστω, αποφυγή των χειρότερων- ή απλώς φαύλος κύκλος. Εν τω μεταξύ, ελπίζουμε η Δημιουργία να κάνει αρκετά ώστε να σε πείσει πως με τη δύναμη της ψήφου σου μπορεί να κάνει την αληθινή διαφορά για τη χώρα.

Καλές γιορτές, καλή νέα χρονιά.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

22/12/2014 11:26 #4515 από EKONSTAS
Απαντήθηκε από EKONSTAS στο θέμα Περί εκλογών
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται ακαριαίος "θάνατος" της οικονομίας, η ΝΔ (και το ΠΑΣΟΚ) είναι σίγουρα ο αργός. Αλλά θάνατος σε κάθε περίπτωση. Η μόνη διέξοδος είναι εκσυγχρονισμός του κράτους και της οικονομίας από κάποιον που δεν έχει συντεχνιακά συμφέροντα ή επιχειρηματικές δεσμεύσεις. Τέτοια είναι η Δημιουργία Ξανά. Υπό αυτό το πρίσμα είναι η επιλογή της ζωής. Αλλιώς ανακυκλώνουμε στην Βουλή αυτούς που με τις πρακτικές τους μας έφεραν στην χρεωκοπία. Ποια άλλη θα μπορούσε να είναι η θεσμική μας επανάσταση, αν όχι ψήφος σε αυτούς που την πρεσβεύουν; Ποτέ μια ψήφος στα συστημικά κόμματα δεν ήταν τόσο, μα τόσο χαμένη!

Ηλίας Κώνστας
ΠΟ Νότιας Αθήνας
Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου

Email:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

29/12/2014 17:59 #4528 από Dimitris00
Απαντήθηκε από Dimitris00 στο θέμα Περί εκλογών
Γιώργο καλησπέρα από Αθήνα,

Εάν το 2012 όλοι όσοι σκέφτηκαν όπως εσύ ψήφιζαν κατά κρίση (δηλαδή αυτό που ήθελαν εξ αρχής) τί θα γινόταν;

Θα έμπενε στην βουλή και ένα κόμμα της κοινής λογικής, που θα συνεργαζόταν με την ΝΔ και:
1) θα ανέβαζε τον πήχυ των μεταρρυθμίσεων στο σωστό ύψος (τουλάχιστον στα Υπουργεία που θα αναλάμβανε
2) θα έδινε επιτέλους και ένα παράδειγμα σωστής και λογικής πολιτικής (με αποτέλεσμα, προτάσεις, θεσμική ηθική) στην βουλή, το πρώτο της μεταπολίτευσης και θα ενέπνεε και άλλους πολιτικούς να ακολουθήσουν το ίδιο
3) θα περιθωριοποιούσε τα λαϊκίστικα, άναρχα και φασιστικά στοιχεία που λυμαίνονται το κοινοβούλιο
4) θα είχε την υποστήριξη των Ευρωπαίων, οι οποίοι θα είχαν απένατί τους άτομα υπολογίσιμα που έχουν ζήσει και εργαστεί με επιτυχίες
5), 6)... μπορώ να βρώ και πάμπολλους άλλους λόγους!

Αντί λοιπόν να υπάρχει η άτολμη και χλωμή ΔΗΜΑΡ, που με την πρώτη δυσκολία "έφυγε με ελαφρά πηδηματάκια" για να μην δυσαρεστήσει τα ψηφοθηρικά στελέχη της, θα υπήρχε στην θέση της η Δημιουργία Ξανά! και ο κόσμος θα έβλεπε επί τέλους πως διοικείται ένα τμήμα του Δημοσίου ηθικά, θεσμικά, νόμιμα και προ πάντων αποτελεσματικά.

Δεν σου κρύβω ότι 2-3 του κύκλου μου ενώ πίστευαν και πιστεύουν ακόμη ότι η Δημιουργία Ξανά! είναι το μόνο αξιόλογο κόμμα, το 2012 έπεσαν στην "παγίδα" του άγχους τους και ψήφισαν Σαμαρά.
Ακόμη όμως και να δεχτώ ότι είχαν δίκιο, έστω ότι δεν εκλεγόταν ο Σαμαράς και ερχόταν ο Σύριζα τί θα γινόταν ή τί θα γίνει αυτήν την φορά; Μα θα κατέρρεε και θα ξαναπηγαίναμε σε εκλογές.
Οπότε το ίδιο θα συμβεί είτε εμείς ψηφίσουμε Δημιουργία είτε όχι.

Τέλος, είναι και αυστηρά προσωπικό το θέμα. Μπορείς να είσαι ήσυχος ότι η ψήφος σου πήγε πραγματικά σε αυτούς που την αξίζουν περισσότερο; Για μένα ψηφίζοντας Σαμαρά όχι. Ούτε το 2012 μπόρεσα να τον ψηφίσω, διότι απλώς εκ των δηλώσεων ήταν ξεκάθαρος ο λαϊκισμός και η αναντιστοιχία. Επιβεβαιώθηκα δυστυχώς πολλές φορές, με αποκορύφωμα τον τελευταίο εξευτελιστικό ανασχηματισμό του.

Χαιρετισμούς!

Δημήτρης Τσελένης
Μέλος της Εθνικής Επιτροπής
Συντονιστής Ομάδας Προώθησης
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": EKONSTAS

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

31/12/2014 11:56 #4532 από nicklyt
Απαντήθηκε από nicklyt στο θέμα Περί εκλογών
καλημέρα σε όλους

είχα στείλει αναλυτικό post χτες αλλά δεν βλεπω να ανέβηκε (πιθανώς να έκανα κάτι λάθος εγώ)
οπότε επανέρχομαι εν συντομία, συμπληρώνοντας τον προβληματισμό του Γιώργου από Αγγλία που πρώτος ξεκίνησε το topic

Το 2012 ψήφισα με πολλή ελπίδα ΔΞ, το 2014 Γέφυρες κ με λύπη μου διαπίστωσα ότι ο φιλελεύθερος χώρος παραμένει κατακερματισμένος και σε ποσοστά που δεν επιτρέπουν (ούτε καν αθροιστικά!) την είσοδο στη Βουλή

Τα κόμματα που με εκφράζουν περισσότερο είανι η ΔΞ κ η Δράση, αμφότερων των οποίων είμαι φίλος και οικονομικός υποστηρικτής (με τα μικρά μέσα που διαθέτω).

Ωστόσο στη λογική της "χαμένη ψήφου", αφού κανένα δυστυχώς από αυτά τα κόμματα δεν φαίνεται να προσεγγίζουν καν το 3%, προσανατολίζομαι να ψηφίσω το Ποτάμι (με πλήρη συνείδηση των μειονεκτημάτων που αυτό φέρει).

Η αλήθεια είναι ότι με απογοητεύει ότι ο φιλελεύθερος πολιτικός χωρος δεν έχει ενιαία στέγη και εκπροσώπηση, ώστε να αποκτήσει μια δυνατότερη φωνή και να γίνει ίσως μια μικρή αλλά κρίσιμη μάζα. Προς επίρρωση, πληροφορήθηκα ότι η ΔΞ και η Δράση θα κατέλθουν ξεχωριστά στις εκλογές. Είδα και μια ανταλλαγή επιστολών μεταξύ Τζήμερου και Σκυλλακάκη που το επιβεβαίωνε, χωρίς να αντιλαμβάνομαι τους λόγους.

Ρωτώ : παιδιά, τι έχετε να μοιράσετε; το 1% που θα γίνει 0,5% εκατέρωθεν; Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στις ιδέες / αντιλήψεις σας; Γιατί δεν αναλαμβάνει κάποιος (ξέρω, οκ, η ερώτηση απευθύνεται και στον εαυτό μου, αλλά γνωρίζω ότι εγώ προσωπικά αδυνατώ) πρωτοβουλία για κοινή πλατφόρμα/κόμμα συγκεντρώσει όλους τους ανθρώπους που θα συμφωνούν σε 5 βασικά πράγματα της κοινής λογικής (πχ κομματοκρατία τέλος, μεταρρυθμίσεις, περιστολή δημόσιου τομέα κλπ κλπ), κι ας μην είναι όλοι φιλελελεύθεροι και ας μην συμφωνούν όλοι 100% με όλα.

Γιατί να μην μπορούν να συνεργαστούν Τζήμερος - Σκυλλακάκης - Χατζημαρκάκης - Καρυπίδης (αν ο άνθρωπος είναι ακόμα ενεργός στα δημόσια πράγματα) και λοιποί σε ενιαίο φορέα και όχι καθένας από το κομματίδιό του;

Πιστεύω ότι ο Τζήμερος είναι η πιο ηγετική φυσιογνωμία όλων (με τα καλά του και φυσικά τα κακά του, ουδείς αλάνθαστος) και αυτός θα πρέπει να αναλάβει και την πρωτοβουλία.

Και γιατί όχι μια συνεργασία με το Ποτάμι, σε δεύτερη φάση;

Αυτά, μάλλον λίγο σκόρπιες οι σκέψεις μου αλλά νομίζω ο προβληματισμός μου είναι κατανοητός.

Πάντα φιλικά και καλόπιστα

Νίκος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

02/01/2015 03:09 #4541 από dxapantiseis
Απαντήθηκε από dxapantiseis στο θέμα Περί εκλογών
Αγαπητέ Νίκο,

Το Ποτάμι το ίδιο έχει αποκλείσει κάθε πιθανότητα συνεργασίας, την οποία εμείς είχαμε προτείνει από την πρώτη στιγμή. Φτιάχνει αριστερό προφίλ για να μπορέσει να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και ένα κόμμα που μιλάει για απολύσεις στο δημόσιο και για συλλήψεις των βανδάλων των πανεπιστημίων στεναχωρεί τους αριστερούς που μάζεψε...

Ο πρόεδρος της Δράσης εξαπάτησε τη Δημουργία, τους φιλελεύθερους ψηφοφόρους αλλά και τα ίδια τα μέλη της Δράσης - πολλά από τα οποία έχουν έρθει στη Δημιουργία, αποφασίζοντας “σόλο καριέρα” και μη τηρώντας καμμιά από τις δεσμεύσεις που ανέλαβε προεκλογικά, μολονότι προσκλήθηκε πολλές φορές προς τούτο. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχαμε συμφωνήσει σε κοινή συνδιάσκεψη τον Οκτώβριο. Αντ’ αυτής η Δράση έκανε μόνη της διάσκεψη τον Νοέμβριο στην οποία δεν μας κάλεσε και αρνήθηκε να στελεχώσει την οργανωτική επιτροπή της κοινής συνδιάσκεψης και τις ομάδες ενοποίησης θέσεων, όπως είχαμε συμφωνήσει προεκλογικά, χωρίς ποτέ να εξηγήσει σε κανέναν γιατί.

Είναι ντροπή για τον χώρο αλλά είναι δυστυχώς η αλήθεια, αποδεικνύοντας ότι ένα παιδί του κομματικού σωλήνα ακόμα και του φιλελεύθερου, προτάσσει την προσωπική του ατζέντα (όπως την αντιλαμβάνεται), εις βάρος όλων των άλλων.

Καλή χρονιά σε όλους μας!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nant, siligard

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

14/09/2015 10:55 #4714 από Γιώργος Βουρνάς
Απαντήθηκε από Γιώργος Βουρνάς στο θέμα Περί εκλογών
Καλημέρα στους φίλους της δημιουργίας!

Διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τον λόγο για τον οποίο δεν υπάρχει σύμπλευση με Το Ποτάμι στις εκλογές, καθώς μόνο εδώ κατάφερα να βρω μία απάντηση επ'αυτού.

Θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα:

1) Εφόσον "Το Ποτάμι" δεν επιθυμεί να εκπροσωπήσει τον φιλελεύθερο χώρο που ζητά απολύσεις στο δημόσιο και επιβολή της νομιμότητας, πώς δέχεται τη στήριξη της Δράσης και την παρουσία των μελών της στα ψηφοδέλτιά του, παρόλο που είναι και η Δράση ένα κόμμα που μίλαγε ανέκαθεν για μικρότερο και πιο ευέλικτο κράτος και πιθανώς επιβολή των νόμων; Μόνο και μόνο επειδή η "δημιουργία, ξανά!" και ο πρόεδρός της (τον οποίο παρεμπιπτόντως θεωρώ εξαιρετικά κατάλληλο ως ηγέτη στη συγκεκριμενη προσπάθεια) είναι πιο δυναμικοί από τη Δράση, γι'αυτό Το Ποτάμι έδρασε έτσι; Θα ήθελα μία ερμηνεία στο συγκεκριμένο θέμα.

2) Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι σε λίγες ημέρες δε θα επαναληφθεί το κάζο των Γεφυρών, όπου οι φιλελεύθεροι διασπάστηκαν στο Ποτάμι και στη Νέα Δημοκρατία και για τις Γέφυρες έμεινε 0,9%; Καλά που ο συνδυασμός "Δημιουργούμε Μαζί" στην περιφέρεια Αττικής πήγε πολύ καλύτερα, αλλά πιστεύω πως όλοι ξέρουμε πως αφενός είναι δυσκολότερο να ψηφίσουν γενναία οι πολίτες σε εθνικές εκλογές παρά σε τοπικές, αφετέρου κυρίως εκτός Αττικής ο φιλελευθερισμός είναι μία άγνωστη έννοια στο ευρύ κοινό, δυστυχώς. Εάν πιστεύουμε ότι η Δημιουργία πάει για να πιάσει 1% ή και λιγότερο, μήπως θα ήταν καλύτερη ιδέα να μη σπαταλάμε τζάμπα οικονομικούς πόρους και να μη στερούμε τα μικρά ποσοστά από τα ημι-φιλελεύθερα κόμματα (Το Ποτάμι και τη Νέα Δημοκρατία) σε δύσκολες συνθήκες πόλωσης; Υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι η προσπάθεια θα φέρει ποσοστά της τάξεως του 2+% ή τζάμπα το παλεύουμε και πρέπει να κάνουμε χώρο σε κόμματα με μεγαλύτερο (καλώς ή κακώς) ρεύμα;

Αμφότερες οι απορίες μου γίνονται με πάρα πολύ καλή διάθεση. Στηρίζω τις προσπάθειες της "δημιουργίας, ξανά!" από τις ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές του 2014, όποτε ψήφισα πρώτη φορά (ως γεννηθείς το 1996), αν και είχα την ίδια άποψη υπέρ του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου και των συγκεκριμένων πολιτικών σχηματισμών από τις εκλογές του 2012. Φέτος τον Ιανουάριο, αφού δε συμμετείχε η δημιουργία στις εκλογές, επέλεξα να στηρίξω Το Ποτάμι που θεωρώ πως έχει αξιόλογα στελέχη. Πλέον, θέλω να στηρίξω τη δημιουργία αλλά στενοχωριέμαι που κάνουμε μία τρύπα στο νερό, ενώ Το Ποτάμι καλώς ή κακώς έχει μεγάλο ρεύμα και πάει για ποσοστά πάνω από 5% (η Νέα Δημοκρατία φυσικά πολύ μεγαλύτερα, αλλά ας πούμε ότι η λαϊκή δεξιά, η παράδοση και διάφοροι διεφθαρμένοι χώροι ευθύνονται για τη συγκεκριμένη επιτυχία). Μήπως θα ήταν αποτελεσματικότερο να προβάλλουμε τα αιτήματά μας μέσω του Ποταμιού αντί να στεκόμαστε ως μικρό εμπόδιο στη (έστω λίγο πιο θολή) μεταρρυθμιστική προσπάθεια των μεγαλύτερων κομμάτων; Ωραία θα ήταν να ανήκουμε μια φορά σε κοινοβουλευτικό κόμμα...
Θα ήθελα να ακούσω απόψεις είτε από φίλους, είτε από μέλη της Δημιουργίας.

Με πολύ μεγάλη εκτίμηση προς την προσπάθεια της Δημιουργίας,
Γιώργος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

14/09/2015 12:49 #4715 από nant
Απαντήθηκε από nant στο θέμα Περί εκλογών
Γεια σου Γιώργο και ευχαριστώ για την ανάρτηση.

Οι απαντήσεις που ακολουθούν είναι αυστηρά προσωπικές και σε παρακαλώ να μην τις εκλάβεις σαν επίσημες θέσεις τηε Δημιουργίας.

Γιώργος Βουρνάς έγραψε: Καλημέρα στους φίλους της δημιουργίας!

Διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τον λόγο για τον οποίο δεν υπάρχει σύμπλευση με Το Ποτάμι στις εκλογές, καθώς μόνο εδώ κατάφερα να βρω μία απάντηση επ'αυτού.

Θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα:

1) Εφόσον "Το Ποτάμι" δεν επιθυμεί να εκπροσωπήσει τον φιλελεύθερο χώρο που ζητά απολύσεις στο δημόσιο και επιβολή της νομιμότητας, πώς δέχεται τη στήριξη της Δράσης και την παρουσία των μελών της στα ψηφοδέλτιά του, παρόλο που είναι και η Δράση ένα κόμμα που μίλαγε ανέκαθεν για μικρότερο και πιο ευέλικτο κράτος και πιθανώς επιβολή των νόμων; Μόνο και μόνο επειδή η "δημιουργία, ξανά!" και ο πρόεδρός της (τον οποίο παρεμπιπτόντως θεωρώ εξαιρετικά κατάλληλο ως ηγέτη στη συγκεκριμενη προσπάθεια) είναι πιο δυναμικοί από τη Δράση, γι'αυτό Το Ποτάμι έδρασε έτσι; Θα ήθελα μία ερμηνεία στο συγκεκριμένο θέμα.


Θεωρώ ότι η αρώτηση αυτή θα πρέπει να απευθυνθεί στους "υπεύθυνους" του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

2) Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι σε λίγες ημέρες δε θα επαναληφθεί το κάζο των Γεφυρών, όπου οι φιλελεύθεροι διασπάστηκαν στο Ποτάμι και στη Νέα Δημοκρατία και για τις Γέφυρες έμεινε 0,9%; Καλά που ο συνδυασμός "Δημιουργούμε Μαζί" στην περιφέρεια Αττικής πήγε πολύ καλύτερα, αλλά πιστεύω πως όλοι ξέρουμε πως αφενός είναι δυσκολότερο να ψηφίσουν γενναία οι πολίτες σε εθνικές εκλογές παρά σε τοπικές, αφετέρου κυρίως εκτός Αττικής ο φιλελευθερισμός είναι μία άγνωστη έννοια στο ευρύ κοινό, δυστυχώς. Εάν πιστεύουμε ότι η Δημιουργία πάει για να πιάσει 1% ή και λιγότερο, μήπως θα ήταν καλύτερη ιδέα να μη σπαταλάμε τζάμπα οικονομικούς πόρους και να μη στερούμε τα μικρά ποσοστά από τα ημι-φιλελεύθερα κόμματα (Το Ποτάμι και τη Νέα Δημοκρατία) σε δύσκολες συνθήκες πόλωσης; Υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι η προσπάθεια θα φέρει ποσοστά της τάξεως του 2+% ή τζάμπα το παλεύουμε και πρέπει να κάνουμε χώρο σε κόμματα με μεγαλύτερο (καλώς ή κακώς) ρεύμα;

Αμφότερες οι απορίες μου γίνονται με πάρα πολύ καλή διάθεση. Στηρίζω τις προσπάθειες της "δημιουργίας, ξανά!" από τις ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές του 2014, όποτε ψήφισα πρώτη φορά (ως γεννηθείς το 1996), αν και είχα την ίδια άποψη υπέρ του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου και των συγκεκριμένων πολιτικών σχηματισμών από τις εκλογές του 2012. Φέτος τον Ιανουάριο, αφού δε συμμετείχε η δημιουργία στις εκλογές, επέλεξα να στηρίξω Το Ποτάμι που θεωρώ πως έχει αξιόλογα στελέχη. Πλέον, θέλω να στηρίξω τη δημιουργία αλλά στενοχωριέμαι που κάνουμε μία τρύπα στο νερό, ενώ Το Ποτάμι καλώς ή κακώς έχει μεγάλο ρεύμα και πάει για ποσοστά πάνω από 5% (η Νέα Δημοκρατία φυσικά πολύ μεγαλύτερα, αλλά ας πούμε ότι η λαϊκή δεξιά, η παράδοση και διάφοροι διεφθαρμένοι χώροι ευθύνονται για τη συγκεκριμένη επιτυχία). Μήπως θα ήταν αποτελεσματικότερο να προβάλλουμε τα αιτήματά μας μέσω του Ποταμιού αντί να στεκόμαστε ως μικρό εμπόδιο στη (έστω λίγο πιο θολή) μεταρρυθμιστική προσπάθεια των μεγαλύτερων κομμάτων; Ωραία θα ήταν να ανήκουμε μια φορά σε κοινοβουλευτικό κόμμα...
Θα ήθελα να ακούσω απόψεις είτε από φίλους, είτε από μέλη της Δημιουργίας.

Με πολύ μεγάλη εκτίμηση προς την προσπάθεια της Δημιουργίας,
Γιώργος


Το project ΓΕΦΥΡΕΣ ήταν καταδικασμένο να αποτύχει γιατί η "σύμπραξη" έγινε λίγες μόνο μέρες πριν τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ και ο κόσμος δεν ενημερώθηκε καθόλου σωστά. Κόσμος που ήθελε να ψηφίσει Δημιουργία, ξανά! έψακε και δεν βρήκε το όνομα της ΔΗμιουργίας στα ωηφοδέλτια - το ίδιο με κόσμο της Δράσης.

Το project Δημιουργούμε μαζί! πήγε πολύ καλύτερα γιατί το brand name Δημιουργία έδωσε το στίγμα.

Οι ζυμώσεις πρέπει να γίνουν πολύ πριν τις εκλογές ώστε ο κόσμος να έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί σωστά και όχι να ψαχνόμαστε όλοι την τελευταία στιγμή.

Ευελπιστούμε ότι η Δημιουργία, ξανά! στις εκλογές του Σεπτεμβρίου να μην έχει τέτοιο (τουλάχιστον) πρόβλημα - μια και είναι το μόνο καθαρόαιμο φιλελεύθερο κόμμα που κατεβαίνει αυτόνομα στις εκλογές.

η Δημιουργία θέλει προσπάθεια
Νικόλαος Γ. Αντιμησιάρης
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": EKONSTAS, Γιώργος Βουρνάς

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: dxapantiseis
Powered by Kunena Φόρουμ