Ο νέος Πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Βαγγέλης Ακτσαλής - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τα νέα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Θέλετε να εκπροσωπήσετε την Λογική; Δείτε όλες τις πληροφορίες για την υποψηφιότητα με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

Γίνε υποψήφιος!

loginΜπείτε στην ηλεκτρονική κοινότητα της Δημιουργίας. Είναι δωρεάν και σας προσφέρει την δυνατότητα να είστε «μέσα στα πράγματα».Θα μπορέσετε επίσης να έχετε ενεργό ρόλο στις συζητήσεις και στις καταθέσεις απόψεων, να υποβάλετε κάποιο δικό σας άρθρο για δημοσίευση και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε στην διαδρομή. Αν είστε ήδη μέλος της Δημιουργίας πρέπει κατά την εγγραφή σας στο site να χρησιμοποιήσετε το ίδιο email που έχετε δηλώσει στην αίτηση μέλους

prosklisi-filouΕάν πιστεύετε ότι κάποιος φίλος η γνωστός σας θα έπρεπε να μάθει περισσότερα για τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, δώστε μας την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε και να τον καλέσουμε στην μεγάλη δημιουργική μας παρέα.

memberΠοτέ δεν φανταζόμαστε ότι εμείς, που την έννοια του “μέλους κόμματος” τη θεωρούσαμε τουλάχιστον αστεία, θα γράφαμε κείμενα για να σας προτρέψουμε να εγγραφείτε στη “Δημιουργία, ξανά!”. Όμως, για να επηρεάζεις τις εξελίξεις πρέπει να συμμετέχεις. Αν δεν συμμετέχεις, αφήνεις ανοιχτό τον δρόμο στις οργανωμένες μειοψηφίες για να εξαπατούν την αμέτοχη πλειοψηφία.

renewΗ συνδρομή μέλους καταβάλλεται κάθε χρόνο και είναι κυλιόμενη χρονικά ξεκινώντας από την ημερομηνία πρώτης εγγραφής. Δεν είναι απαραίτητο να λήξει η συνδρομή σας για να ανανεώσετε. Μπορείτε για παράδειγμα να ανανεώστε την συνδρομή σας που λήγει στις 21/11/2013 ακόμη και μήνες πριν την λήξη της (αλλά και μετά). Η ανανέωση θα έχει ως αποτέλεσμα την  επιμήκυνση της ημερομηνίας λήξης κατά ένα έτος (δηλαδή π.χ., από 21/11/2013 θα γίνει 21/11/2014).

volunteerΟ Εθελοντισμός συνδέεται με την ανιδιοτελή προσφορά για την κοινή ευημερία. Συνδυάζει τα στοιχεία της ελεύθερης βούλησης και της ελεύθερης επιλογής. Είναι προσωπική υπόθεση, τρόπος ζωής,ατομική πειθαρχία και δείκτης πολιτισμού για τις κοινωνίες.Τίποτα δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς το ανιδιοτελές ενδιαφέρον ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους.

donateΕίναι δύσκολο ο Έλληνας να πιστέψει ότι αυτό που βλέπει είναι… αυτό που βλέπει!
Τόσα χρόνια που καήκαμε στον χυλό, φυσάμε και το γιαούρτι.
Όμως η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν έχει ούτε κρυφούς υποστηρικτές, ούτε κρυφούς πόρους. Οικονομικά στηρίζεται μόνο από τις συνδρομές των μελών και τις δωρεές των φίλων. Επίσης, από άπειρες ώρες εθελοντικής εργασίας, που μειώνουν το κόστος λειτουργίας μας στο ελάχιστο.

newletterΔεν κάνουμε κατάχρηση στην επικοινωνία. Θα σας στέλνουμε newsletter όχι για να θυμίζουμε την ύπαρξή μας, αλλά μόνο όταν έχουμε κάτι σημαντικό να πούμε. Γι΄αυτό δεν σας υποσχόμαστε ότι θα το λαμβάνετε κάθε βδομάδα ή κάθε δεκαπενθήμερο. Σας υποσχόμαστε όμως ότι ποτέ δεν θα βαρεθείτε διαβάζοντάς το.

e-voting

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ εισάγει την ηλεκτρονική ψηφοφορία (e-voting) στις λειτουργίες της. Ψηφίζουμε ηλεκτρονικά! Αυτό σημαίνει πως είτε στο κέντρο της Αθήνας μένει κάποιος, είτε στη Γαύδο, είτε στην Αυστραλία, τα μέλη μας έχουν ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες να συμμετέχουν στη διαμόρφωση πολιτικής, θέσεων και φυσιογνωμίας. Όμως, για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα χρειάζεται υποδομή, προεργασία και ένα καλά οργανωμένο σύστημα ελέγχου.