"Πριν λίγες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε 4 χρόνια στην κυβέρνηση και λυπάμαι που το λέω αλλά έχει πετύχει σχεδόν όλους τους στόχους του.
Αν νομίζετε ότι ο σκοπός τους ήταν να βοηθήσουν την χώρα τότε κάνετε τεράστιο λάθος και δεν ξέρετε τι σημαίνει αριστερά.

Οι στόχοι τους ήταν οι εξής:

1) Να αποκτήσουν σταθερή βάση ψηφοφόρων. Μην ξεχνάτε οτι η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων τους προέρχονται από πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ κυρίως αλλά και της ΝΔ
Και το έχουν ήδη πετύχει.
Πως;

Επιδόματα, αυξήσεις στους δημόσιους υπαλλήλους (με πονηρούς τρόπους όπως το επίδομα για το διδακτορικό πήγε από 45ευρώ σε 135 ευρώ), προσλήψεις μετακλητών, προσλήψεις συμβασιούχων με κλείσιμο ματιού για μονιμοποίηση, επαναπρόσληψη όλων όσων είχαν πλαστά πτυχία ή είχαν απολυθεί για άλλους λόγους από προηγούμενες κυβερνήσεις, μείωση των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών με "χαμηλό" εισόδημα, κρυφές αυξήσεις (πχ ΕΥΔΑΠ) , και προστασία όλων των συμβασιούχων στους δήμους.

2) Να κρατήσουν ετοιμοπόλεμη όλοι την σκληρή και αγωνιστική τους πτέρυγα. Εξού και το "χάιδεμα" του Ρουβίκωνα και οι προκλητικές άδειες στον Κουφοντίνα. Μαντέψτε, ποτέ θα τους ξαμολύσουν σαν σκυλιά του πολέμου ;

3) Να εισχωρήσουν άνθρωποι τους σε ανώτατα κλιμάκια της δικαιοσύνης και να μπορούν αν όχι να την ελέγχουν αλλά να επηρεάζουν καθοριστικές αποφάσεις.

4) Να ελέγχουν την πλειοψηφία των κεντρικών ΜΜΕ.
"Προσαρτήσαν" παλιά πασοκικα έντυπα και από τα μεγάλα κανάλια μόνο ο Σκάϊ τους κάνει αντιπολίτευση. Τα άλλα δεν ασχολούνται καν με την πολιτική και η ΕΡΤ έχει γίνει το απόλυτο προπύργιο τους.

5) Να μην ανοίξουν μεγάλα μέτωπα.
Τα έχουν βρει με όλους τους ντόπιους διαχρονικούς "φεουδάρχες " και παράλληλα σταμάτησαν όλα τα καινούργια μεγάλα έργα που θα έβαζαν στον κόλπο νεους "παίκτες" που δεν ήξεραν πως θα ελέγξουν.

6) Να διεισδύσουν στον κρατικό μηχανισμό διορίζοντας με φωτογραφικές διατάξεις δικούς τους γενικους γραμματείς που θα μείνουν στα πόστα τους και μετά τις εκλογές δημιουργώντας εμπόδια στην επόμενη κυβέρνηση.

7) Να κρατούν την οικονομία "διασωληνωμένη" με εικονική ανάπτυξη για να μπορούν να πουλάνε σανό στους υποστηρικτές τους και ταυτόχρονα φοβισμένη και εγκλωβισμένη την αστική τάξη, την μόνη που θα είχε την δύναμη να τους εξαφανίσει.

8) Να γίνουν η μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση και ταυτόχρονα να βάλουν τα εχέγγυα για την αποτυχία της επόμενης κυβέρνησης. Αύξηση του χρέους, τσάκισμα της παραγωγικής ικανότητας της οικονομίας, δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν διεκδικήσεις αναδρομικών και δώρων (Γιατί άραγε δεν βγήκαν αυτες οι αποφάσεις νωρίτερα παρα στο τέλος της τετραετίας τους;) Μάντεψε ποιος θα είναι ο "κακός " αν δεν δoθούν τα χρήματα;

9) Να αποτελέσουν τους πιο βολικούς συνομιλητές και συνεργάτες των Εταίρων και κυρίως των Γερμανών (Υπερταμείο, κόφτης) αλλά και των Αμερικανών. Με την σημερινή "υπογραφή" τους απόδειξαν ότι εκτός από βολικοί είναι και αξιόπιστοι.
They can do the job !

10) Να διαλύσουν ή να απορροφήσουν όλα τα μικρά κόμματα, να διατηρήσουν στο "ψυγείο» την Χρυσή Αυγή (ελάχιστες αταξίες έκανε στην περίοδο τους) αναβάλλοντας την δίκη της επί μια τετραετία!
Μαντέψτε ποτέ θα επαναδραστηριοποιηθεί;

Ξεχάστε τους αριστερούς κομμουνιστικής κοπής .

Η σύγχρονη αριστερά με προπέτασμα την ιδεολογία της στοχεύει στην κατάληψη της εξουσίας δημιουργώντας την κρίσιμη συνένοχη και συμπαγή μάζα. Κάτι σαν τον Μαδούρο της Βενεζουέλας μόνο που αυτός αναγκάστηκε να ρίξει τις μάσκες γρήγορα επειδή τα έβαλε με την μεγαλύτερη υπερδύναμη του πλανήτη και μάλιστα μέσα στην αυλή της. Οι δικοί μας είναι πιο πονηροί. Για αυτό και πιο επικίνδυνοι !"

Πηγή: marketnews.gr

Αρθρογράφος
Θεοκλής Τσολακίδης
Author: Θεοκλής Τσολακίδης
Καθηγητής Μαθηματικών, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του πολιτικού κόμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ.
Διαβάστε επίσης

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση