Στις Πρέσπες η κυβέρνηση υπέγραψε μία κατάπτυστη συμφωνία σύμφωνα με την οποία παραχώρησε στους Σκοπιανούς ένα κλεμμένο όνομα, το συνθετικό ”Βόρεια” θα εξαλειφθεί όταν οι Σκοπιανοί πετύχουν όλους τους στόχους τους, μια ψεύτικη εθνότητα και αναγνώρισε ως μακεδονική την γλώσσα τους ενώ αυτή είναι μία βουλγάρικη διάλεκτος.

Όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τους πονηρούς γείτονες. Η σχέση Τσίπρα-Ζάεφ μου θυμίζει το παραμύθι του κόρακα με την αλεπού. ”Τι ωραία που τραγουδάς κόρακα” είπε η αλεπού και έτσι του άρπαξε την ονομασία ”Μακεδονία”.
Όσο περνάει ο καιρός αποδεικνύεται ότι η συμφωνία είναι ένα κουρελόχαρτο που υπογράφηκε στο γόνατο κακήν κακώς και υπό την πίεση των ξένων για να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.

Κατά την πορεία εφαρμογής της συμφωνίας ανακύπτουν συνέχεια μεγάλα προβλήματα λόγω της ατελούς και ασαφούς διατύπωσης των άρθρων από τον Κοτζιά, που δίνουν την δυνατότητα στους Σκοπιανούς να την ερμηνεύουν σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα, με αποτέλεσμα τώρα η δική μας κυβέρνηση να είναι συνέχεια σε άμυνα, σε σύγχυση και σε αδυναμία υποστήριξης των συμφωνηθέντων αφού η προχειρότητα με την οποία συνάφθηκε η συμφωνία την κάνει να μπάζει από παντού και να δημιουργεί εθνικά, πολιτικά και οικονομικά αδιέξοδα που πλέον δεν μπορούν να κρυφτούν.Τελευταία εξέλιξη είναι ότι οι Κινέζοι απαγόρευσαν στα προϊόντα μας να φέρουν την επωνυμία ”μακεδονικός” και αυτή είναι μία ζημιά ανυπολόγιστης αξίας.

Οι Σκοπιανοί εφαρμόζουν με γρήγορους ρυθμούς και κατά το δοκούν την συμφωνία, ενώ η κυβέρνησή μας ασθμαίνουσα τρέχει πίσω από τα γεγονότα και προσπαθεί να θάψει τ’ ανακύπτοντα προβλήματα, από την μονομερή εφαρμογή της συμφωνίας, αλλάζοντας την ημερήσια πολιτική ατζέντα με άσχετα θέματα για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Άλλη τακτική της κυβέρνησης, επειδή δεν μπορεί να υποστηρίξει την συμφωνία, είναι να υποβαθμίζει τα ανακύπτοντα προβλήματα για να μην προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή στους πολίτες της Μακεδονίας που είναι πολύ θυμωμένοι, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η σημερινή Ελληνική κυβέρνηση υπέγραψε μία τέτοια κατάπτυστη συμφωνία οι παρενέργειες της οποίας είναι απρόβλεπτες και θα βλάπτουν την χώρα στο διηνεκές. Οι ψευδοτσαμπουκάδες Παππά αντιμετωπίζονται με την χλεύη των Μακεδόνων.
Τώρα μαθαίνει ο αγράμματος Τσίπρας που έβαλε την χώρα σε περιπέτειες ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς.

Τι έχουν να πουν για αυτά τα θέματα κάτι πρόθυμοι δήθεν προοδευτικοί που στήριξαν, υποστηρίζουν ή έχουν εξουσιοδοτήσει εν λευκώ τον πολιτικό απατεώνα;
Τι να πουν; Έχουν αποδείξει ότι η εξασφάλιση μιας θέσης είναι πάνω από το εθνικό συμφέρον.

Πηγή: vimapress.gr


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση