Ακούω στα διάφορα ΜΜΕ τους αρχηγούς και τους υποψήφιους των τριών κομμάτων εξουσίας να αλληλοκατηγορούνται και να λένε το τι δεν έκανε καλά το κάθε αντίθετο κόμμα.

Είναι μία στείρα αντιπαράθεση απόλυτα παραπλανητική, γιατί η ουσία είναι ότι και τα τρία κόμματα εξουσίας κυβέρνησαν στηριζόμενα στην ίδια αδιέξοδη πολιτική και ήταν λίγες οι μεταξύ τους διαφοροποιήσεις αφού και τα 3 εφάρμοσαν κρατισμό.

Τα 3 αυτά κόμματα χρησιμοποίησαν το ίδιο δημόσιο που δημιούργησαν αυτά με βάση πελατειακές λογικές γι´αυτό και είναι γραφειοκρατικό, αναποτελεσματικό, πλήρως αντιπαραγωγικό και υπονομευτικό της ιδιωτικής οικονομίας.

Δεν φρόντισαν να διαχωρίσουν τις εξουσίες αλλά τις υποδούλωσαν στην εκτελεστική εξουσία.

Δεν εξάλειψαν την πολυνομία και την κακονομία.

Δεν εφάρμοσαν ποτέ την έννοια της προσωπικής.

Δεν εισήγαγαν την διαφάνεια στα δημοσιονομικά που είναι επίτηδες πολύπλοκα και αδιαφανή ώστε να είναι μη ελέγξιμα.

Έτσι καταλήξαμε παντού να έχει επικρατήσει η ανομία

Η πολυπλοκότητα της διάρθρωσης του κράτους δίνει τροφή για αδιέξοδες συζητήσεις αφού τίποτε δεν είναι σαφές και ξεκάθαρο και είναι ιδανική για ατέρμονες συζητήσεις που δεν προσφέρουν καμία λύση.

Κουβέντα να γίνεται για το θεαθήναι και για προβολή ανολοκλήρωτων προσωπικοτήτων σ’ ένα γαϊτανάκι ανούσιων εντυπώσεων.

Αυτό το υπερτροφικό κράτος μπορούν να τον συντηρήσουν μόνον αυξάνοντας τους φόρους και όλο αυτό το μπάχαλο έχει δημιουργήσει ανεξέλεγκτα παράκεντρα εξουσίας κατευθυνόμενα από αριστερούς και συνδικαλιστές.

Στο υπάρχον κράτος, που δημιούργησαν οι μπλε πράσινοι και κόκκινοι κρατιστές, το μόνο που ενδιαφέρει τα 3 αυτά κόμματα είναι η νομή της εξουσίας και το βόλεμα της νομενκλατούρας του καθενός, γι´ αυτό και μαλώνουν μεταξύ τους μπερδεύοντας τον κόσμο, ενώ στην ουσία πρόκειται για το ίδιο κακοδομημένο κράτος που συνεχίζει να είναι μη κυβερνήσιμο.

Το φιλελεύθερο κόμμα της Δημιουργίας, ξανά! έχει περιγράψει με σαφήνεια όλα τα κακά του επί 40 χρόνια υπάρχοντος κράτους και προτείνει συγκεκριμένα μέτρα εξυγίανσης που ξεδοντιάσουν τους μηχανισμούς που δεν αφήνουν την Ελλάδα να προοδεύσει αλλά την κρατάνε όμηρο των συμφερόντων τους.

Τα βασικά είναι:

Η ανεξαρτοποίηση των εξουσιών της δημοκρατίας.

Η εκκαθάριση και απλοποίηση της νομολογίας.

Η φορολογία στο 12% flat tax με όλα τα έξοδα δικαιολογημένα και κανένας φόρος δεν θα επιβάλλεται σε μη εισόδημα, ένα απλό φορολογικό σταθερό για 10 χρόνια και πλήρης μηχανοργάνωση του δημοσίου καπ.

Μόνον εάν εφαρμοστεί το πρόγραμμα της Δημιουργίας, ξανά! το δημόσιο θα εκσυγχρονιστεί και θα πάψει να είναι ο δυνάστης του πολίτη και μόνον τότε οι φόροι θα μειωθούν δραστικά ώστε να γίνουν επενδύσεις και να ευημερήσουν οι πολίτες.

Αν θες ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις και καθάρισμα της γάγγραινας που έχει μολύνει την ζωή μας, ψήφισε νυστέρι, όχι ασπιρίνες.

Πηγή: vimapress.gr


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση