Πριν από λίγες ημέρες με απόφαση της Κυβέρνησης συστάθηκαν 28 δομές προσωρινής υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών, εκ των οποίων οκτώ σε κατοικήσιμες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Την στιγμή δηλαδή που οι πολίτες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους για να προφυλάξουν την υγεία τους καθώς και την δημόσια υγεία, η Κυβέρνηση της ΝΔ αποφασίζει την συνέχιση του λαθραίου εποικισμού της χώρας, με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον της, και για το μέλλον της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών της.

Ένας λογικός πολίτης μετά από την λαθραία εισβολή τόσων χιλιάδων ατόμων που δεν εκπλήρωναν ή δεν εκπληρώνουν τα κριτήρια του πρόσφυγα από την Συρία, θα περίμενε από την ΝΔ να κάνει όσα δεν έκανε ηθελημένα, για την καταστροφή της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, να τελειώσει δηλαδή αυτή η κοροϊδία των πολιτών, μέσω της αύξησης των μέτρων αποτροπής της λαθραίας εισόδου ατόμων από τρίτες χώρες, τόσο στον Έβρο όσο και στα νησιά, καθώς και την ανάπτυξη λιγοστών δομών σε μη κατοικήσιμα τμήματα της επικράτειας, και όχι να δημιουργεί χωριά εισβολέων δίπλα σε ήδη κατοικήσιμα χωριά, επίσης ας μην ξεχνάμε την πολιτική που άσκησαν σε αυτό το θέμα οι ΗΠΑ με την νήσο Ellis και την πολιτική που ασκεί η Αυστραλία ή ακόμη και η γειτονική μας Βουλγαρία.

Με την λήψη μέτρων αποτροπής της εισόδου στην χώρα, των ατόμων από τρίτες χώρες, πρώτα από όλα θα εξασφαλίσουμε ότι δεν θα κινδυνεύει άλλο η ζωή τους, ούτε θα γίνονται μέσο εκμετάλλευσης, από πολιτικούς φορείς όπως ο ΣΥΡΙΖΑ ή από τους διακινητές στους οποίους πληρώνουν σημαντικά ποσά ή τέλος από την Τουρκία του Ερντογάν.

Επίσης θα ληφθεί το μήνυμα, ότι μία μικρή χώρα όπως η Ελλάδα ή οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, δεν μπορούν να επιλύσουν τα προβλήματα των δισεκατομμυρίων ανθρώπων της Ασίας και της Αφρικής, τα προβλήματα τους θα τα λύσουν πρώτα από όλα μόνοι τους, ξεκινώντας από τον έλεγχο των γεννήσεων στις χώρες τους, την λήψη βασικής μόρφωσης, την τήρηση των κανόνων υγιεινής και πολλά άλλα.

Επιπλέον έφτασε η ώρα να κατανοήσει η ΝΔ αλλά και οι πολίτες της χώρας ότι το Ισλάμ είναι ένα σύστημα μη συμβατό με τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, και ότι η ενσωμάτωση τους στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό ή στις κοινωνίες των χωρών της Ευρώπης απέτυχε παταγωδώς, όσοι έχουν επισκεφτεί χώρες με μεγάλο αριθμό νόμιμων ή παράνομων μεταναστών όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει διαπιστώσει με τα μάτια του την μη ενσωμάτωση στις κοινωνίες στις οποίες ζουν τα άτομα αυτά τα οποία υποστηρίζουν το Ισλάμ και έχουν έρθει από χώρες της Ασίας ή της Αφρικής.

Πηγή: eidisis.gr

Αρθρογράφος
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
Author: ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
Γεωπόνος ΑΠΘ, ΜΒΑ, M.Sc, Μέλος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ Κεντρικής Μακεδονίας
Διαβάστε επίσης

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση