×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 598

5656653159 742f8e9cb5Έμαθε ποτέ κανείς τι έγιναν αυτά τα λεφτά; Που πήγαν; Σε τζιπ; Σε νεόδμητες βίλες στη μέση του κάμπου; Σε ταξίδια; Σε αγροτικό εξοπλισμό; Κανείς δεν ξέρει! Κανείς δεν νοιάστηκε!

 

179.000.000 + 424.800.000 + 343.600.000 = 947.400.000 €

Τόσες είναι οι γεωργικές και κτηνοτροφικές επιδοτήσεις που μοίρασαν παράνομα όλες οι κυβερνήσεις από το 2000 μέχρι σήμερα και έχουν τελεσίδικα αποφασίσει τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, πως πρέπει να τις επιστρέψουμε. Οι ίδιοι που μοιράζανε αφειδώς λεφτά χρωστάνε σήμερα 9 δις ευρώ στις επιχειρήσεις και τους προμηθευτές της πολιτείας. 

Έμαθε ποτέ κανείς τι έγιναν αυτά τα λεφτά; Που πήγαν; Σε τζιπ; Σε νεόδμητες βίλες στη μέση του κάμπου; Σε ταξίδια; Σε αγροτικό εξοπλισμό; Κανείς δεν ξέρει! Κανείς δεν νοιάστηκε! 

Με την ίδια ακριβώς τακτική σήμερα, οι ‘αυθόρμητες’ κινητοποιήσεις που εντελώς τυχαία πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σχεδόν την ίδια εποχή, έχουν τους ίδιους μπροστάρηδες και τα ίδια αιτήματα: Δώστε μας λεφτά, λεφτά λεφτά... Δεν ζητούν τεχνογνωσία, εκπαίδευση, επιμόρφωση, εναλλακτικές καλλιέργειες, ούτε υποδομές για ένα καλύτερο μέλλον. Ζητούν μόνο αυτό που τους μάθανε τα κόμματα που κυβέρνησαν και τα κόμματα που τα αντιπολιτεύτηκαν τόσα χρόνια: Λεφτά. 

Τελείωσαν κύριοι. Μας τελείωσαν και αφού πήραν τα λεφτά, τώρα ετοιμάζονται να πάρουν και έναν άλλο πλούτο μας ο οποίος είναι ανεκτίμητης αξίας. ΟΧΙ δεν είναι τα πετρέλαια και το αέριο! Είναι τα όνειρα της νέας γενιάς, μιας γενιάς που δεν επιδοτήθηκε ποτέ από κανέναν. Μιας γενιάς που μπορεί και θα φέρει την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος.

 

Φωτογραφία: anemon - Flickr


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση