Αυτό το Σαββατοκύριακο, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε το δράμα της Κύπρου, αγωνιώντας μη τυχόν και συμβεί το «ατύχημα». Οι αγορές όλη την προηγούμενη βδομάδα κινούντο επιφυλακτικά, χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις και σήμερα «ανακουφισμένες» αλλά νευρικές αφέθηκαν «ελεύθερες» να λειτουργήσουν.

Όμως, οι μεθοδικοί Γερμανοί που πάντα λειτουργούν με plan A, B, C κλπ., πέτυχαν και τοποθετήθηκαν με σοβαρότητα για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην κορυφή της Ευρωπαϊκής ηπείρου και ταυτόχρονα ψηλά στον παγκόσμιο χάρτη των χωρών με την μεγαλύτερη γεωπολιτική δύναμη.

Βλέπετε σιγά-σιγά με πλάνο και μεθοδικότητα ανέπτυξαν την οικονομία τους, με τεράστια κοινοτικά κονδύλια ένωσαν ξανά τη χώρα τους, ξαναφτιάχνοντας και τον στρατό τους. Να υπενθυμίσω ότι πλέον μετά την αλλαγή του Συντάγματός τους, ο Γερμανικός στρατός συμμετέχει ενεργά σε πολέμους (Αφγανιστάν) και οι πολεμικές τους βιομηχανίες είναι στην τέταρτη θέση των εξαγωγών πολεμικού υλικού μετά την Αμερική, Ρωσία και Κίνα.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, μαζί με τους δορυφόρους τους, Ολλανδία, Αυστρία κλπ., έβαλαν σε εφαρμογή την πλήρη και οριστική επικράτησή τους στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Γαλλία, ανύπαρκτη, η Βρετανία αποστασιοποιημένη, ο ευρωπαϊκός νότος (Ισπανία, Ιταλία, κλπ.) δέσμιος οικονομικά και οι Γερμανοί με μία κίνηση Blitzkrieg (κεραυνοβόλος πόλεμος) των οικονομικών πάντζερ  πρόταξε το “Bail In”, δηλαδή οι χώρες και οι τράπεζές που έχουν πρόβλημα θα πρέπει πλέον να διασωθούν αρχίζοντας από τους μετόχους και συνεχίζοντας στους ομολογιούχους και καταθέτες!!!

Με αυτή την κίνηση διαλύεται η Τραπεζική Πίστη και αρχίζει η εκροή κεφαλαίων από το Νότο προς το Βορρά με ότι αυτό συνεπάγεται.

Deutschland über alles!!!

Δυστυχώς, οι κυβερνώντες μας στην Ελλάδα ούτε το έχουν αντιληφθεί αλλά και ούτε θέλουν να το κατανοήσουν αυτό.  Έτσι ενώ θα πρέπει άμεσα να πάρουν διαρθρωτικά μέτρα, να ανατάξουν την οικονομία, να προχωρήσουν στις απαραίτητες πολιτειακές μεταρρυθμίσεις συνεχίζουν να κωλυσιεργούν και πολύ φοβάμαι ότι η Ελλάδα, μετά τις Γερμανικές εκλογές θα είναι το επόμενο «θύμα» με τους καταθέτες να χάνουν και τις αποταμιεύσεις τους πέραν των μισθών και των συντάξεών τους.

Είναι σημαντικό και απαραίτητο ως Δημιουργία Ξανά, στο Συνέδριο αυτό να ανασυγκροτήσουμε το κόμμα μας, να προτάξουμε τις θέσεις μας και να τις επικοινωνήσουμε στους σκεπτόμενους Έλληνες, αν θέλουμε να βοηθήσουμε τη χώρα μας.

Το ρολόι τρέχει, οι εξελίξεις τους επόμενους μήνες θα είναι ραγδαίες και πρέπει όλοι εμείς να προχωρήσουμε συγκροτημένα και οργανωμένα.

Αρθρογράφος
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΑΡΑΔΕΛΗΣ
Author: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΑΡΑΔΕΛΗΣ
Μέλος της Εθνικής Επιτροπής του πολιτικού κόμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.
Διαβάστε επίσης

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση