pic006

Έτος τρεις χιλιάδες δεκατρία... United Human Federation (Ομοσπονδία Ενωμένων Ανθρώπων)

Ο άνθρωπος ζει πλέον στα λεγόμενα home-ships, αυτόνομα διαστημόπλοια-σπίτια που κάθονται οπουδήποτε, σε πλανήτες, σε τροχιά, στο διάστημα. Σε διάφορα μεγέθη από ατομικά – οικογενειακά μέχρι μεγέθους εκατομμυρίων ανθρώπων. Διατίθενται και εκδόσεις πολυμορφικών στα ατομικά – οικογενειακά, όπου πολλά μπορούν να ενωθούν σε ένα μεγαλύτερο.

 

 

Όλα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Τα οικονομικά διαχειρίζονται από τον ‘διακομιστή’, ένα πολύ-βίο-υπολογιστή με χιλιάδες εκατομμύρια μεταλλασσόμενες φόρμουλες και εξισώσεις. Συνδέεται ζωντανά με όλες τις γραμμές εξόρυξης, παραγωγής και υπηρεσιών, καθώς και με όλους τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει ιδιοκτησία, μόνο περιορισμένη ιδιοκτησία ή μονόπλευρη ενοικίαση, δηλαδή η επιλογή της χρήσης προϊόντος ή υπηρεσίας για αόριστο ή συγκεκριμένο χρόνο με αναίρεση μόνο από το χρήστη. Όλοι οι άνθρωποι δουλεύουν αποκλειστικά σε πειραματική έρευνα και καινοτομία σε όλους τους τομείς, όσο θέλουν. Αναλόγως του τομέα και του χρόνου εργασίας ο διακομιστής δίνει credits σε μηνιαία βάση προς χρήση. Για να χρησιμοποιήσει κάποιος περισσότερα credits από το όριο του πρέπει αυτά τα credits να υπάρχουν διαθέσιμα από άλλους ανθρώπους που δεδηλωμένα δεν τα χρησιμοποιούν.

Δεν υπάρχει φορολογία, κάθε γραμμή εξόρυξης, παραγωγής ή υπηρεσίας χρησιμοποιεί όσους πόρους χρειάζεται απευθείας από τον διακομιστή, πριν αυτοί οι πόροι διατεθούν και υπολογιστούν τα credits. Αυτό συμβαίνει πριν ο διακομιστής αποφασίσει την εκάστοτε μοιρασιά των διαθέσιμων πόρων, άρα credits. Επειδή τα πάντα, εξορύξεις, παραγωγή και υπηρεσίες γίνονται από ρομποτικά μηχανήματα, το κόστος είναι συγκεκριμένο και αφορά μόνο ύλη και ενέργεια, όχι credits για να εξαγοραστούν αυτά.

Δεν υπάρχει παραβατικότητα γιατί οι αιτίες που τη δημιουργούν έχουν εξαλειφθεί. Δεν υπάρχουν πια οι έννοιες εθνικότητα, θρησκεία, φυλή, φτώχεια, επιβίωση. Η μόνη πρόκληση του ανθρώπου είναι η δημιουργία. Διανοητικές ασθένειες θεραπεύονται 100%. Η παιδεία είναι αντίστοιχου σκοπού και δια βίου.

Κάπου στις ρίζες της ανθρωπότητας, στο πλανήτη ΓΗ, υπάρχει μια περιοχή, η παλιά Ελλάς. Θεωρείται, ακόμα και σήμερα εν έτη 3013, η αρχή του πολιτισμού. Ειρωνικά, αυτή η περιοχή είναι ποια ένα απέραντο μουσείο των ανθρώπων της περασμένης χιλιετίας, αφού οι κάτοικοι αυτής της περιοχής, ονομαζόμενοι και Έλληνες, δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στην εξέλιξη τους και δεν συμφωνούν με την ομοσπονδία. Το μνημόνιο 2873 που έχει υπογραφεί, μονόπλευρα γιατί μόνο οι Έλληνες χρησιμοποιούν χαρτί, αναφέρει ότι η ένωση United Human Federation είναι υποχρεωμένη να προσφέρει σε αυτή τη μικρή μερίδα ανθρώπων απεριόριστα προϊόντα και υπηρεσίες. Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης.


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση