Έτσι μοιραζόντουσαν το 2007 οι κρατικές διαφημίσεις επί πρωθυπουργίας (τρόπος του λέγειν...) Κωστάκη του (Εντελώς) Β' και μεσουρανήματος Αντώναρου και κυρίου καθηγητή Θοδωρή:

  • Η "Χώρα" του Τράγκα με κυκλοφορία 0,3% του συνόλου εισέπραξε 6% της κρατικής διαφήμισης: 3,4 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή πληρώναμε 10.000 ευρώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στη «Χώρα» του Τράγκα.
  • Οι Κυριακάτικες εκδόσεις των "Βραδυνή", "Απογευματινή", "Αδέσμευτος" και "Άρθρο" με 1,1% του συνόλου της κυκλοφορίας πήραν το 10,4% της κρατικής διαφημιστικής δαπάνης.
  • ΝΕΑ και ΒΗΜΑ με κυκλοφορία 21,5% του συνόλου, πήραν το 9,3% της διαφήμισης.
  • Η Ελευθεροτυπία με συνολική κυκλοφορία 15,4% πήρε το 5,9%.
  • Η free press εφημερίδα του Κύρτσου, πήρε 4,1 εκατομμύρια ευρώ.

Όχι, αυτό δεν είναι σκάνδαλο, ε;

Ερώτηση δική μου, μολονότι είμαι διαφημιστής: Γιατί πρέπει να υπάρχουν κρατικές διαφημίσεις; Το κράτος έχει έναν σωρό τρόπους να ενημερώνει τους πολίτες χωρίς κόστος. Ο μόνος λόγος ύπαρξής τους είναι για να ταΐζουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Αν λοιπόν η "Δημιουργία, ξανά!" ήταν κυβέρνηση, θα κόβαμε ΕΝΤΕΛΩΣ τς κρατικές διαφημίσεις.Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (0 απαντήσεις).

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση