Απορώ με την κυβέρνηση. Έχει φαγωθεί να πάνε οι ΟΤΑ τα λεφτά στην ΤτΕ με επιτόκιο 2,5% ενώ το τριετές ελληνικό ομόλογο έχει σήμερα απόδοση σχεδόν 30%! Το ελληνικό κράτος εγγυάται και την μία και την άλλη τοποθέτηση! Γιατί διστάζουν; Η Περιφέρεια Αττικής που έσπευσε πρώτη απ’ όλους να τοποθετήσει 80 ψωροεκατομμύρια διαθέσιμα στην ΤτΕ για μερικά φραγκοδίφραγκα τόκο παραπάνω, δεν είδε την ευκαιρία; Όλα τα διαθέσιμά της, 350 εκατομμύρια, πρέπει να επενδυθούν σε τριετή ομόλογα. Σε τρία χρόνια θα γεννήσουν άλλα 105 εκατομμύρια! Πόσες αναπτυξιακές εταιρείες μπορεί να κάνει η Δούρου, σαν κι αυτή για την οποία πλήρωσες φορολογούμενε 20.000 ευρώ μόνο για την εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας! (Να μην πάμε και στα τυφλά! Να ξέρουμε: έχει πιθανότητες να προκόψει η εταιρεία; Όπως κάνουν όλοι οι σοβαροί επιχειρηματίες…) Σε πόσα νοικοκυριά μπορεί να δώσει τζάμπα ρεύμα; Να μη σου πω ότι βγαίνει και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έτσι.

Αλλά γιατί μιλάμε μόνο για τα λεφτά της περιφέρειας; 30% απόδοση είναι ευκαιρία ζωής! Και οι προσωπικές αποταμιεύσεις των Περιφερειακών Συμβούλων, τα λεφτά που έχουν στο εξωτερικό και το εσωτερικό οι υπουργοί, οι κυβερνητικοί βουλευτές, οι μανάδες τους, οι κουμπαράδες των παιδιών τους, τα πάντα, πρέπει να επενδυθούν στην κότα με το χρυσό αυγό! Αγνοείτε την φανταστική απόδοση του ελληνικού ομολόγου που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ; Πού θα ξαναβρείτε τέτοια ευκαιρία; Κέρδη πολλά, σίγουρα λεφτά και εισόδημα μεγάλο, που έλεγε μια παλιά διαφήμιση, την εποχή που τα ελληνικά ομόλογα έδιναν τόκο μόλις 25% αλλά με πληθωρισμό άλλο τόσο!

Το κέρδος δεν είναι μόνο οικονομικό. Είναι και ιδεολογικό. Τα περισσότερα από αυτά τα χαρτιά βρίσκονται στη δευτερογενή αγορά. Άρα χτυπάτε και τους ανάλγητους καπιταλιστές που τους αναγκάζετε να πουλήσουν με χασούρα! Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια – ή μάλλον κοράκια. Δεν πιστεύω να φάγατε τη μπλόφα με τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης που τα κατατάσσουν δήθεν στα σκουπίδια με CCC; Αυτή η βαθμολογία είναι για τους αφελείς, για να φοβηθούν να ξεπουλήσουν. Για όσους ξέρουν,CCC είναι τα (μυστικά) αρχικά του Champions Cash Center δηλαδή το (παγκόσμιο) κέντρο από όπου παίρνουν μετρητά οι πρωταθλητές των επενδύσεων. Πονηρευτείτε λίγο. Αν δεν τρέχαν τα λεφτά από τα μπατζάκια του κράτους θα εύρισκε ο Μάρδας 400 εκατομμύρια μέχρι να πάει από το σπίτι στο γραφείο; Για κακή μας τύχη μένει κοντά στο γραφείο του. Αν η διαδρομή ήταν λίγο μεγαλύτερη, 3 δισ. τα είχαμε παντελονιάσει για πλάκα.

Ο μόνος σοβαρός λόγος που μπορεί να σας φρενάρει από αυτή την επένδυση - λαχείο είναι η βάσιμη ελπίδα ότι αν περιμένετε λίγο ακόμα, μέχρι τον Ιούνιο ας πούμε, η απόδοση θα φτάσει το 80%, μπορεί και το 95%. Οπότε θα κολυμπάμε στον παρά όλοι μας! Σωθήκαμε αδέλφια!

Πίστευες ποτέ ότι μέσα σε λίγους μήνες η κυβέρνηση θα μπορούσε να διπλασιάσει σχεδόν την περιουσία σου; Εγώ, ομολογώ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.

Πηγή: logiastarata.grΘέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση