Η δημιουργία,ξανά! εξελίσσεται και μεγαλώνει.

Οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών, της Eθνικής Eπιτροπής του κόμματος, αλλά και δικών μου, όπως είναι αναμενόμενο άλλωστε σε κάθε σχηματισμό, δεν ικανοποίησαν τους πάντες.

Από το σημείο αυτό και έπειτα, δημιουργήθηκαν κάποιες μικρότερες ή μεγαλύτερες διαφωνίες που είχαν ως αποτέλεσμα κάποιοι να αποχωρήσουν με αξιοπρέπεια.


Οι περισσότεροι έμειναν και νέοι ήρθαν γιατί πιστεύουν ότι η προσπάθεια μας αυτή έχει μέλλον και δίνει προοπτική στη χώρα.

Υπήρξαν βέβαια και περιπτώσεις που κάποιοι αποφάσισαν να απομακρυνθούν επιλέγοντας άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, όπως ο Άγης ο Βερούτης, κόμματα τα οποία τους εξασφαλίζουν πιο ισχυρό βήμα, τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο Άγης Βερούτης ήταν κοντά μας από την αρχή και ο κόσμος της δημιουργία,ξανά! τον είχε αγκαλιάσει.

Θεώρησα ότι την συγκεκριμένη στιγμή έπρεπε να αναλάβει την θέση του Αντιπροέδρου, ώστε να παίξει ενωτικό ρόλο και να σβήσουν και οι τελευταίες αντιρρήσεις σχετικά με την συνεργασία, της οποίας ο Άγης ήταν ένθερμος υποστηρικτής όλο αυτό το καιρό και στη συνέχεια να προωθήσει την ακόμη μεγαλύτερη διάδοση της δημιουργία,ξανά! σε όλη τη χώρα.

Η επιλογή να μην δεχτεί την θέση του Αντιπροέδρου ήταν δική του. Έως χτες το βράδυ που διάβασα αυτή την δημόσια ανακοίνωσή του δεν είχε διαφανεί από την επικοινωνία μας, η οποία ποτέ δεν διεκόπη, ότι είχε αυτά τα συναισθήματα.

Αντίθετα, ήμουν βέβαιος ότι θα δεχόταν τελικά να διαδραματίσει αυτόν τον τόσο σημαντικό ρόλο.

Η δημιουργία, ξανά! είναι ένα κόμμα το οποίο εξ αρχής στηρίχτηκε σε ιδέες ανθρώπων ακέραιων, ικανών και παραγωγικών. Ακόμα και όταν κάποια πρόσωπα αλλάζουν, οι ιδέες και το ήθος παραμένουν και ο σκοπός τους είναι πάντα ο ίδιος: Να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!

Θάνος Τζήμερος

Αρθρογράφος
Θάνος Τζήμερος
Author: Θάνος Τζήμερος
Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.
Διαβάστε επίσης


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση