ELTAEίναι συνηθισμένο το φαινόμενο των αναρτήσεων για τα κακώς κείμενα της λειτουργίας του δημοσίου και την άσχημη συμπεριφορά ορισμένων υπαλλήλων. Θα πρωτοτυπήσω λοιπόν για να εκθειάσω την ομολογουμένως άψογη συμπεριφορά μιας υπαλλήλου που με εξέπληξε ευχάριστα.

Ελληνικά Ταχυδρομεία κατάστημα Σερρών.

Ο ξάδερφος της γυναίκας μου κάτοικος Γερμανίας, λόγω του επικείμενου γάμου του που θα τελεστεί στην Ελλάδα μας ανέθεσε να εκτυπώσουμε σε τυπογραφείο των Σερρών τα προσκλητήρια του γάμου και όταν θα ήταν έτοιμα θα τα στέλναμε ταχυδρομικώς στη Γερμανία για να τα δώσουν στους συγγενείς/φίλους/καλεσμένους. Τα βάζω λοιπόν στον φάκελλο και πάω να τα ταχυδρομήσω.

Το πρώτο σοκ ήταν όταν η υπάλληλος μου χάρισε ένα πλατύ και αστραφτερό χαμόγελο συνοδευόμενο με ένα "Kαλημέρα σας! Πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω;" Παραδίδω τον φάκελλο, βλέπει πως είναι για Γερμανία και τον ζυγίζει.

''3 κιλά και 200 γραμμάρια" μου λέει.
-Αν μου επιτρέπετε, τι περιέχει ο φάκελλος ; ρωτάει.

Πρός στιγμήν "ψάρωσα" νομίζοντας πως ελέγχουν για "ύποπτα" περιεχόμενα και λέω,

-Κάτι προσκλητήρια, να, ανοίξτε να τα δείτε.
-Όχι, όχι γι'αυτό, απλά θα σας πρότεινα να κάνετε δύο φακέλλους λόγω καλύτερης τιμολόγησης. Πάνω από 2 κιλά έχει μεγάλη χρέωση και τιμολογείται σαν δέμα. Σας προτείνω να το κάνετε 2 +1.200.
-Αφήστε... δεν πειράζει...απαντώ. Θα πρέπει να σκίσω το φάκελλο,να πάω να πάρω άλλον ένα, ο σκισμένος θα θέλει ταινία...που να τρέχω.
-Μα τι λέτε! απαντά. Και φάκελλο θα σας δώσω και ταινία έχω, αφήστε να κάνω τον επιμερισμό.

Βάζει πάλι στη ζυγαριά το πακέτο με τα προσκλητήρια και αρχίζει να αφαιρεί μέχρι να μείνουν τα 2 κιλά και τα υπόλοιπα τα βάζει στον άλλο φάκελλο.
Τέλος, κόβει την απόδειξη και λέει, "22 ευρώ κοστίζουν πλέον και οι 2 φάκελοι. Αν το στέλνατε σαν 1 φάκελλο θα κόστιζε...36 ευρώ!!"

Έμεινα, όχι για την διαφορά στην τιμή αλλά για την στάση της κυρίας στο γκισέ.
Την ευχαρίστησα πέντε φορές και με σκλάβωσε και η απάντησή της.

"Τις ευχές μου στους μελλόνυμφους.Το δωράκι μου εγώ πάντως το έκανα" και μου έκλεισε το μάτι!!

Πείτε μου τώρα γιατί αυτή η υπάλληλος να εξομοιώνεται με τον διπλανό της που θα μου έλεγε " 36 ευρώ. Ο επόμενος ....."

Αρθρογράφος
Author: Αλκιβιάδης Σεμελίδης

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (3 απαντήσεις).

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση