Με αδικαιολόγητη καθυστέρηση ετών και με αποκλειστικό, προεκλογικό, σκοπό να ρίξουν “στάχτη στα μάτια” του κόσμου, συνελήφθη χθες ο Άκης Τσοχατζόπουλος, πρωταγωνιστής στο θέατρο της διαφθοράς και του παραλόγου των τελευταίων δεκαετιών.

Γιατί τώρα; Μα, επειδή με τον τρόπο αυτό, οι βαρώνοι της μίζας, θυσιάζουν έναν ήδη καμμένο «δικό τους» για να στηρίξουν την προεκλογική τους  ρητορεία ότι «άρχισε η κάθαρση». Και γιατί συνελήφθη; Για ψευδή δήλωση! Ο παλιός του «σύντροφος» και νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, είχε με το άρθρο περί –μη- ευθύνης Υπουργών φροντίσει να τον προστατέψει. Αν μάλιστα ο Ακης ήταν ακόμα βουλευτής, ο κατάπυστος θεσμός της βουλευτικής ασυλίας θα τον κάλυπτε πλήρως!

Αλήθεια, ποιους προσπαθούν να κοροϊδέψουν; Και μόνον ο Άκης Τσοχατζόπουλος βαρύνεται με ...πλάκες χρυσού; Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι μόνον μία από τις πολλές κορυφές, ενός τεράστιου πολυκομματικού παγόβουνου, που μεθοδικά, όλα αυτά τα χρόνια συγκρούονταν με κάθε προσπάθεια εξυγίανσης και την έστελνε στον βυθό.

Τα ίδια παγόβουνα αν και αρκετά «λιωμένα» πλέον, εξακολουθούν να βρίσκονται στα πολιτικό προσκήνιο και -με περίσσιο θράσος- ξαναζητούν την ψήφο του λαού, έχοντας δεκάδες «Άκηδες» στις τάξεις τους που αισθάνονται τυχεροί μια και η μπόρα χτύπησε άλλον.

Όμως, δεν θα τους περάσει. Στις 6 Μαϊου, ο Ελληνικός λαός θα στείλει την κομματική μαφία εκεί που της αξίζει και θα ξεκινήσει τη δημιουργία μίας άλλης Ελλάδας. Οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που έρχονται με τόση καθυστέρηση, το μόνο που δείχνουν είναι ο πανικός της συμμορίας που καταρρέει.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση