Στην Κω βρίσκεται αυτές τις μέρες ο πρόεδρος της «Δημιουργίας, ξανά!» Θάνος Τζήμερος, στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης των πολιτών για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα αλλά η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει και η αντιπολίτευση αποφεύγει να συζητήσει. Ήδη συναντήθηκε με σειρά από εκπροσώπους τοπικών φορέων, όπως της Ένωσης Ξενοδόχων και του Εμπορικού Επιμελητηρίου, ενώ νωρίτερα σήμερα έδωσε συνέντευξη τύπου. Στο πλαίσιο της ίδιας περιοδείας θα μιλήσει μεταξύ άλλων στην Σύμη την Παρασκευή 20/9 στις 19:00 (αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Δήμου) και  στην Ρόδο το Σάββατο 21/9 στις 19:30  (στο «ΑΚΤΑΙΟΝ»).

Παράλληλα, οι δυο αντιπρόεδροι Νίκος Νικολαΐδης και Γιώργος Γιαννούλης - Γιαννουλόπουλος επισκέπτονται την Κρήτη, όπου θα συναντήσουν εκπροσώπους τοπικών φορέων και θα μιλήσουν στα "ελεύθερα κοινωνικά εργαστήρια" που διοργανώνονται εκεί αυτές τις ημέρες από την «Δημιουργία, ξανά!» στο πλαίσιο ανάλογων δράσεων σε όλη τη χώρα. Τα κοινωνικά εργαστήρια είναι ανοιχτές συζητήσεις πολιτών για την προώθηση του δημόσιου διαλόγου για κρίσιμα θέματα, με την παρουσία έμπειρων και κατηρτισμένων στο κάθε θέμα προσκεκλημένων ομιλητών αλλά και ελεύθερο διάλογο πολιτών. Στην Κρήτη έχουν προγραμματιστεί ήδη τα παρακάτω:

α) Στο Ηράκλειο, την Παρασκευή 20/9 στις 19:00 (ξενοδοχείο Atrion), με θέμα "Μικρές Επιχειρήσεις και Ελεύθεροι Επαγγελματίες: Αποδιοπομπαίοι Τράγοι ή Μοχλοί Ανάπτυξης;"

και

β) Στα Χανιά, το Σάββατο 21/9 στις 18:30 (Εργατικό Κέντρο Χανίων), με θέμα "Η Ελλάδα στη Νέα Ευρώπη: Ο λόγος στους πολίτες".

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

 

pdfΟ πρόεδρος στα Δωδεκάνησα, οι αντιπρόεδροι στην Κρήτη.pdf

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση