ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Όσο κι αν το χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα προσπαθεί να μας πείσει ότι φταίει η κακιά η μοίρα μας, η δημιουργική Ελλάδα είναι εδώ και αντιστέκεται. Μπορεί οι τρικλοποδιές που βάζει το κράτος και η γύρω από αυτό ολιγαρχία να είναι πολλές, όμως ο Έλληνας επιστρατεύει την επινοητικότητά του και θα τα καταφέρει.

Η «Δημιουργία, ξανά!» σας προσκαλεί αύριο Σάββατο 21/12/2013 στις 20:00 στο Hilton για να δείτε από πρώτο χέρι ένα δείγμα Ελληνικής δημιουργικής καινοτομίας. Το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης με τίτλο «η καινοτομία δημιουργεί» δείχνει το δρόμο εξόδου από την κρίση, μόλις οι υπεύθυνοι πολίτες τολμήσουμε να αφαιρέσουμε την εξουσία από το παρωχημένο πολιτικό κατεστημένο των κουμπάρων, επιστρέφοντάς την στον εργατικό και δημιουργικό Έλληνα πολίτη. 

Η άλλη Ελλάδα είναι εδώ!

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση