Την Κρήτη επισκέπτεται ο ιδρυτής και Πρόεδρος της «Δημιουργίας, ξανά!» Θάνος Τζήμερος.

Την Τετάρτη 12/03/2014 θα βρίσκεται στα Χανιά όπου μεταξύ άλλων θα μιλήσει στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (έναντι της δημοτικής αγοράς).

Την Πέμπτη 13/03/2014 θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει στον πολυχώρο του Δήμου Ηρακλείου (Παλιά Λαχαναγορά).

Ο τίτλος και των δυο ομιλιών είναι: «Μια νέα Ελλάδα σε μια νέα, καλύτερη Ευρώπη». Θα αναλυθούν οι προτάσεις της «Δημιουργίας, ξανά!» για την Ευρώπη και πως το μέλλον της χώρας μας επηρεάζεται άμεσα από την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες. Μέρος των εκδηλώσεων θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας της «Δημιουργίας, ξανά!».

Πληροφορίες:

Μάνος Ψαράκης
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης Ηρακλείου
697 3432000

Νίκος Σπανουδάκης
Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης Χανίων
697 4353112

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή WORD

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση