Τον νομό Ροδόπης επισκέπτεται ο ιδρυτής και Πρόεδρος της «Δημιουργίας, ξανά!» Θάνος Τζήμερος την Τρίτη 18/03/2014.

Μετά από μια σύντομη συνάντηση στις Σάπες με μέλη και φίλους της Δημιουργίας θα αφιερώσει την μέρα στην Κομοτηνή σε ένα σφικτό πρόγραμμα που περιλαμβάνει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής και με τον Δήμαρχο της πόλης, συνέντευξη στις 12 το μεσημέρι στο «Ράδιο Χρόνος», επίσκεψη στον σύλλογο ατόμων με κινητικά προβλήματα «Περπατώ», συνέντευξη στις 2 μ.μ. στο δίκτυο της Hellas Press και στο www.komotinipress.gr, επίσκεψη στο «τοπικό σύμφωνο ποιότητας» Ροδόπης, επίσκεψη στο «Μουσείο Καλαθοπλεκτικής των Ρομά» στο χωριό Θρυλόριο και στις 18.30 συνέντευξη στο Ροδόπη TV.

Θα ακολουθήσει η κύρια εκδήλωση της ημέρας με τίτλο:

«Φοιτητικές παρατάξεις στα Πανεπιστήμια; Πόσο τις χρειαζόμαστε;».

Περιλαμβάνει ομιλίες και ανοιχτό διάλογο. Θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης. Θα συμμετέχουν οι Κων. Τριανταφυλλίδης Υπ. Διδάκτωρ ΔΠΘ, Νίκος Κωστόπουλος φοιτητής εκπρόσωπος οργάνωσης Youth Business Network, και ο Αλέξης Ραμπότας φοιτητής ιατρικής ΔΠΘ.

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσουν συνέντευξη και δηλώσεις στον Τύπο.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο ευρύτερης περιοδείας στην Θράκη, στην οποία ο κ. Τζήμερος ήδη επισκέφτηκε τον νομό Έβρου, ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη στον νομό Ξάνθης την Τετάρτη 19/03/2014

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή Word

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση