Στον νομό Ξάνθης συνεχίζει την ολιγοήμερη περιοδεία του στη Θράκη ο ιδρυτής και Πρόεδρος της «Δημιουργία, Ξανά!» Θάνος Τζήμερος την Τετάρτη 19/03/2014.

Η μέρα ξεκινά με συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη της τοπικής Περιφερειακής Οργάνωσης της Δημιουργίας, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Ξάνθης και το μεσημέρι θα επισκεφθεί την αγορά της. Το πρόγραμμα για το απόγευμα περιλαμβάνει συνέντευξη στα ΜΜΕ της πόλης καθώς και επίσκεψη στην Βιομηχανική Περιοχή.

Οι ακριτικές περιοχές της χώρας μας αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα σκληρά την κρίση και την κατάρρευση του παραγωγικού ιστού που προκάλεσε η βάναυση φοροεπιδρομή σε συνδυασμό με τις χρονίζουσες διαρθρωτικές αδυναμίες. Η πολιτική μας κίνηση, με σταθερό οδηγό την κοινή λογική, μελετά από κοντά τα προβλήματα και συνδιαμορφώνει συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις σε διαρκή διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες. Σε αυτό το πλαίσιο η «Δημιουργία, ξανά!» συζητά όχι μόνο με τους τοπικούς άρχοντες αλλά και με τον απλό πολίτη που θέλει την αλλαγή προς τα εμπρός και την ενδυνάμωση του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας ως κύριο εγγυητή των εθνικών μας συμφερόντων.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή Word

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση