Όποιος θέλει να δει ποια κόμματα πιστεύουν πραγματικά στη δημοκρατία ρίχνει μια ματιά στον τρόπο που λαμβάνουν τις κρίσιμες εσωτερικές τους αποφάσεις. Η «Δημιουργία, ξανά!» έχει καταθέσει δείγμα γραφής όταν έγινε η πρώτη πολιτική κίνηση στην Ελλάδα που υιοθέτησε την ηλεκτρονική ψηφοφορία (με το εξαιρετικά αποτελεσματικό «κρατικό» σύστημα ΖΕΥΣ, το οποίο το κράτος αφού το πλήρωσε, ΔΕΝ το χρησιμοποιεί) κι έδωσε τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη της να ψηφίσουν για την εκλογή των οργάνων της από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται.

Τώρα, η βάση καλείται να ψηφίσει ξανά, σε μια πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά πράγματα πράξη άμεσης Δημοκρατίας. Την Πέμπτη 10/04/2014 και την Παρασκευή 11/04/2014, μετά από εισήγηση του Προέδρου και χθεσινή απόφαση της Εθνικής Επιτροπής, η βάση της «Δημιουργίας, ξανά!» αποφασίζει αν επιθυμεί ή όχι την μακροπρόθεσμη πορεία συνεργασίας με τη «Δράση», την «Ευρώπη – Οικολογία» την «ΦΙΣ» και με άλλες δυνάμεις του μεταρρυθμιστικού τόξου. Φυσικά, και αυτή η ψηφοφορία θα γίνει ηλεκτρονικά.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείουPDF ή WORD

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση