Παρουσίαση του κοινού συνδυασμού και του ευρωψηφοδελτίου "Δημιουργίας, ξανά!" και "Δράσης" στο Ηράκλειο

Η "Δημιουργία, ξανά!" και η "Δράση" παρουσίασαν σήμερα στο Ηράκλειο τον κοινό συνδυασμό "Γέφυρες", με τον οποίο συμμετέχουν στις ευρωεκλογές. Υποψήφιοι ευρωβουλευτές των Γεφυρών απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και των πολιτών και τοποθετήθηκαν πάνω σε καίρια ερωτήματα, όπως η πορεία προς μία ομοσπονδιακή Ευρώπη, την οποία στηρίζουν, η ανάγκη ενδυνάμωσης της αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών και οι τρόποι αντιμετώπισης της ανεργίας στο πλαίσιο της ΕΕ. 

Οι Γέφυρες εκπροσωπούν στην Ελλάδα τη Συμμαχία Φιλελεύθερων και Δημοκρατών, το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στην Ευρωβουλή, με υποψήφιο Πρόεδρο της Κομισιόν τον πρώην Πρωθυπουργό του Βελγίου, Γκυ Φερχόφσταντ.  

Οι συνεργασία "Δημιουργίας, ξανά!" και "Δράσης" στις Ευρωεκλογές είναι μόνο η αρχή, καθώς τα δύο κόμματα προτίθενται να κατέβουν μαζί και στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, ενώ παράλληλα προγραμματίζουν ομάδες εργασίας ενοποίησης θέσεων ακριβώς μετά τις Ευρωεκλογές και κοινή συνδιάσκεψη το προσεχές φθινόπωρο. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:

 

Δημιουργία, ξανά!

Σεραφείμ Κοτρώτσος

Τηλ. 6977880995 & 2118005665

email [email protected]

Δράση

Γεωργία Πανοπούλου

Τηλ. 6932753022 & 2107472530

email [email protected]

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση