Η “Δημιουργία, ξανά!” στηρίζει τον υπ. Δήμαρχο, ΙΩΣΗΦ ΒΟΥΡΑΚΗ και τον συνδυασμό Πειραιάς Νέα Αρχή.

Η “Δημιουργία, ξανά!” από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της μίλησε για την μόλυνση από την κομματική γάγγραινα που έχει εισχωρήσει παντού, ιδιαίτερα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θεωρούμε ότι τα κόμματα δεν έχουν καμιά δουλειά στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες ξέρουν ποιοι πολίτες είναι άξιοι και σε ποιους μπορούν να εμπιστευθούν την διαχείριση των κοινών. Είμαστε λοιπόν ένα κόμμα που πολεμάει την κομματοκρατία, όσο κι αν αυτό ακούγεται περίεργο, με δεδομένο το φαύλο ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Άρα στις τοπικές εκλογές κατ’ αρχήν ΔΕΝ συμμετέχουμε ως “Δημιουργία, ξανά!”. Συμμετέχουμε όμως σε ευρύτερες συνεργασίες πολιτών, που έχουν το ίδιο ιδεολογικό, ηθικό και πολιτισμικό υπόβαθρο. Μια συνεργασία που ικανοποιεί τις αρχές και το όραμα που έχουμε για τον Δήμο Πειραιά είναι ο συνδυασμός Πειραιάς Νέα Αρχή με επικεφαλής τον Ιωσήφ Βουράκη, κατόπιν απόφασης της Περιφερειακής Οργάνωσης Πειραιά της «Δημιουργίας, ξανά!».

Πιστεύουμε στην ειλικρίνεια, στις γνώσεις και στις ικανότητες του υπ. Δήμαρχου και των συνεργατών του. Δεν εννοούμε ότι μόνο σ’ αυτόν τον συνδυασμό υπάρχουν αξιόλογοι συμπολίτες μας. Θα ήταν μεγάλη πρόοδος για τα πολιτικά μας ήθη αν η κυβέρνηση υιοθετούσε το ενιαίο ψηφοδέλτιο για όλους τους υποψήφιους συμβούλους ώστε να μπορείς να ψηφίσεις τους άξιους ανεξάρτητα από τον συνδυασμό με τον οποίο συντάσσονται. Όμως και σ’ αυτή την “ανώδυνη”, χωρίς οικονομικό κόστος μεταρρύθμιση έκανε πίσω.

Έτσι, οι άξιοι συμπολίτες μας συνεχίζουν να “κατεβαίνουν” στις εκλογές ως αντίπαλοι. Εμείς που είμαστε υπέρ των συνεργασιών και πιστεύουμε σε έναν νέο πολιτικό πολιτισμό θεωρούμε ότι ο Ιωσήφ Βουράκης διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να λειτουργήσει ως Δήμαρχος όλων των Πειραιωτών και να αξιοποιήσει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η πόλη μας, χωρίς κομματικές παρωπίδες. Ευχόμαστε στον υποψήφιο Δήμαρχο και στην Ανδρονίκη Ευγενίδου, μέλος της “Δημιουργίας” που ζητά την ψήφο σας ως δημοτική σύμβουλος, κάθε επιτυχία στον ευγενή αγώνα τους.


 

Η «Δημιουργία, ξανά!» συμμετέχει στις Ευρωεκλογές του Μαΐου σε συνεργασία με τη «Δράση» στον συνδυασμό "Γέφυρες".

Στην περιφέρεια Αττικής η «Δημιουργία, ξανά!» στηρίζει τον συνδυασμό "Δημιουργούμε μαζί" με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Θάνο Τζήμερο.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή WORD

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση