Οι "Γέφυρες" («Δράση», «Δημιουργία, ξανά!»), σταθερά προσηλωμένες στη στρατηγική συνεργασίας των δυνάμεων του μεταρρυθμιστικού χώρου, αισθάνονται σήμερα δικαιωμένες για την επιλογή τους αυτή.

Η επίδοση του συνδυασμού "Δημιουργούμε μαζί" και του Θάνου Τζήμερου στην Περιφέρεια Αττικής, προσπάθεια στην οποία η «Δράση» και η «Δημιουργία, ξανά!» συμμετείχαν ενεργά και με ενθουσιασμό, αποτελεί το πρώτο κρίσιμο βήμα για την επίτευξη του μεγάλου πολιτικού στόχου, που είναι η εκπροσώπηση των ελεύθερων, δημιουργικών, δημοκρατικών πολιτών, των παραγωγικών ανθρώπων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και των νέων μας στην Ευρωβουλή και στο Εθνικό κοινοβούλιο.

Οι "Γέφυρες" είναι παρούσες στο πολιτικό προσκήνιο και διευρύνουν καθημερινά την απήχησή τους στην κοινωνία. Η πραγματικότητα αυτή θα αποτυπωθεί στο εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή WORD

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση