Οι "Γέφυρες" Ελλάδας – Ευρώπης γίνονται πράξη από αυτή την Παρασκευή.

Ο συνδυασμός "Γέφυρες" των «Δημιουργία, ξανά!» και «Δράση» ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία από κοινού με τον πρόεδρο των φιλελευθέρων δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE) και υποψήφιο πρόεδρο της Κομισιόν Γκι Φερχόφσταντ στην Αθήνα, σε ανοιχτή, κεντρική προεκλογική συγκέντρωση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 στις 6:30 μ.μ. στο πάρκο Ελευθερίας (Λ. Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών). Θα μιλήσουν οι Πρόεδροι των δυο κομμάτων του συνδυασμού Θόδωρος Σκυλακάκης και Θάνος Τζήμερος καθώς και ο Γκι Φερχόφσταντ.

Την ίδια ημέρα, στις 17:30, ο Γκυ Φερχόφσταντ θα είναι διαθέσιμος για δηλώσεις στον τύπο, στο γραφείο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην Αθήνα (Λεωφόρος Αμαλίας 8).

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή WORD

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση