Μολονότι δεν έχουμε εμπειρία ανακριτή, όπως ο Άγιος Πειραιώς, θεωρούμε ότι η κλιμάκωση της δικαστικής αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής κάνει καλό μόνο στη Χρυσή Αυγή. Ο αγώνας έπρεπε να δοθεί στο πολιτικό επίπεδο. Αλλά ποιος θα τον έδινε; Η Χρυσή Αυγή παρανομεί εμφανώς. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παρανομούν νομιμοφανώς. Στην συνείδηση μεγάλου μέρους των ψηφοφόρων το δεύτερο είναι χειρότερο από το πρώτο. Αν η Δικαιοσύνη έδειχνε την ίδια σπουδή για την προστασία της νομιμότητας, όπως δείχνει τώρα με τις προφυλακίσεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής, το μισό τουλάχιστον πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης θα έπρεπε να είναι στη φυλακή. Το να χρησιμοποιεί πολλά μέτρα και πολλά σταθμά δεν προστατεύει το κύρος της, ούτε πείθει τον πολίτη για την ανεξαρτησία της.

Το ρητό με την γυναίκα του Καίσαρα ισχύει και για την Κυβέρνηση και για την Δικαιοσύνη. Δεν φαίνονται ανεξάρτητες. Πιστεύει κανείς ότι είναι;

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή WORD

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση