Στην ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θάνος Τζήμερος και Κωστής Ψαραδέλης, του συνδυασμού “Δημιουργούμε μαζί!” θα δώσουν πολιτικό όρκο.

Ο λόγος δεν είναι τα θρησκευτικά, αλλά τα πολιτικά τους “πιστεύω”. Η “Δημιουργία, ξανά!”, η “Δράση” και οι ανεξάρτητες προσωπικότητες που στήριξαν τον συνδυασμό “Δημιουργούμε μαζί!” πιστεύουν στους διακριτούς ρόλους Κράτους και Εκκλησίας και θεωρούν ότι ο διαχωρισμός τους θα είναι προς όφελος και των δύο. Τα πολιτικά πρόσωπα θα πρέπει να ορκίζονται ενώπιον των δικαστικών αρχών και όχι των εκκλησιαστικών.

Αυτό, εκτός του ότι υπογραμμίζει τη λειτουργία της Δικαιοσύνης ως θεματοφύλακα της νομιμότητας, προστατεύει και το κύρος της Εκκλησίας. Ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, όλοι οι φαύλοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί που οδήγησαν τη χώρα στον όλεθρο, πήραν στο ξεκίνημα της θητείας τους τις ευλογίες της Εκκλησίας.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή WORD.

 

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση