Στην ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θάνος Τζήμερος και Κωστής Ψαραδέλης, του συνδυασμού “Δημιουργούμε μαζί!” θα δώσουν πολιτικό όρκο.

Ο λόγος δεν είναι τα θρησκευτικά, αλλά τα πολιτικά τους “πιστεύω”. Η “Δημιουργία, ξανά!”, η “Δράση” και οι ανεξάρτητες προσωπικότητες που στήριξαν τον συνδυασμό “Δημιουργούμε μαζί!” πιστεύουν στους διακριτούς ρόλους Κράτους και Εκκλησίας και θεωρούν ότι ο διαχωρισμός τους θα είναι προς όφελος και των δύο. Τα πολιτικά πρόσωπα θα πρέπει να ορκίζονται ενώπιον των δικαστικών αρχών και όχι των εκκλησιαστικών.

Αυτό, εκτός του ότι υπογραμμίζει τη λειτουργία της Δικαιοσύνης ως θεματοφύλακα της νομιμότητας, προστατεύει και το κύρος της Εκκλησίας. Ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, όλοι οι φαύλοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί που οδήγησαν τη χώρα στον όλεθρο, πήραν στο ξεκίνημα της θητείας τους τις ευλογίες της Εκκλησίας.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή WORD.

 

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση