Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ βρίσκεται σε πλήρη εκλογική εγρήγορση και προετοιμάζεται για τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019. Η επιβεβαίωση των προβλέψεών της για τα αποτελέσματα του τυχοδιωκτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, που κατ' ευφημισμόν αποκαλείται κυβερνητική πολιτική, και οι περιοδείες του προέδρου, Θάνου Τζήμερου, σε όλη τη χώρα έχουν προσδώσει ιδιαίτερη δυναμική στο μεταρρυθμιστικό μήνυμα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και έχουν προκαλέσει αθρόα είσοδο νέων μελών.
'Ετσι, την Κυριακή 17/02/19, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα γενικές συνελεύσεις των Τοπικών Οργανώσεών της, οι οποίες θα συμμετάσχουν σε διαδικτυακή πανελλήνια συνδιάσκεψη και στη συνέχεια θα εκλέξουν τα νέα διοικητικά τους συμβούλια.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ έχει υιοθετήσει την Πληροφορική σε όλες τις λειτουργίες της. Οι διασκέψεις και οι ψηφοφορίες της στις οποίες συμμετέχουν και μέλη που ζουν στο εξωτερικό γίνονται μέσω διαδικτύου, προβάλλοντας στην πράξη τη θέση του κόμματος για ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με κατάργηση του χαρτιού από το Δημόσιο, ψηφιοποίηση όλων των αρχείων του, και με παροχή δικαιώματος ψήφου εξ αποστάσεως στους απόδημους Έλληνες.

Το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όσοι εγγραφούν ακόμα και την ώρα της συνδιάσκεψης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για τη συμμετοχή στις πανελλήνιες αρχαιρεσίες εδώ:
https://www.dimiourgiaxana.gr/κινημα/συγκρότηση-τοπικών-οργανώσεων-δημιουργίας-ξανά-2019

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση