Ο Θάνος Τζήμερος έχει εκλεγεί το 2014 επικεφαλής παράταξης με δύο συμβούλους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής από το 3% των πολιτών της. Είναι ξανά υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, με αυξημένη δυναμική (πρόσφατη δημοσκόπηση του Πρώτου Θέματος εμφανίζει την παράταξή του, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, στο 5,8%). Όμως ουδέποτε προσεκλήθη στις συζητήσεις που διοργανώνουν τα ΜΜΕ μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών Αττικής, ενώ έχουν προσκληθεί πρωτοεμφανιζόμενοι υποψήφιοι, που στις δημοσκοπήσεις δεν ανιχνεύονται καν.

Χθες τη σκυτάλη του αυθαίρετου αποκλεισμού πήρε η ΕΡΤ. Μολονότι πληρώνεται από τα χρήματα του πολίτη για να του προσφέρει ενημέρωση, στη σχετική συζήτηση για την περιφέρεια Αττικής που συντόνισε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο Θάνος Τζήμερος έλαμψε πάλι διά της απουσίας του.

Ο δημοσιογράφος απολογούμενος μετά από βροχή διαμαρτυριών στα social media ισχυρίστηκε ότι η εντολή αποκλεισμού του Θάνου Τζήμερου δόθηκε άνωθεν, κι ο ίδιος ήταν απλώς εντολοδόχος. Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, διότι δείχνει τον βαθμό εκφασισμού ενός οργανισμού που θεωρητικώς εκπροσωπεί όλους τους πολίτες. Ζητήσαμε από την ΕΡΤ διευκρινήσεις και επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας. Περιττό να προσθέσουμε ότι ουδέποτε ο Θάνος Τζήμερος προσεκλήθη αυτά τα 5 χρόνια από την ΕΡΤ, μολονότι έχει αποκαλύψει από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, με ντοκουμέντα, τη θεσμική αναπηρία της πολιτικής προστασίας που οδηγεί νομοτελειακά σε πνιγμένους και καμένους και έχει προτείνει τεχνολογικές λύσεις ώστε να μην ξαναϋπάρξουν ανθρώπινα θύματα.

Είναι η πρώτη φορά που ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας συμπλέουν εφαρμόζοντας μια απολύτως γκεμπελική τεχνική: της φίμωσης όσων κρίνονται επικίνδυνοι για το σύστημα.

Κι ο Θάνος Τζήμερος στη θητεία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο αποδείχθηκε πολύ επικίνδυνος. Περιφρονώντας το πολιτικό κόστος και αγνοώντας τις απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας (που αρκετές φορές κατέληξαν σε επιθέσεις βιαιοπραγίας εναντίον του), καταδεικνύει με αποδείξεις το όργιο παρανομιών, κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος και πελατειακών συναλλαγών, στο οποίο επιδίδεται το ΣΥΝΟΛΟ του πολιτικού συστήματος στην Περιφέρεια Αττικής.

Η “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” καταγγέλλει τον παράνομο αποκλεισμό του Θάνου Τζήμερου και δίνει τη μάχη της με τους πολίτες της Αττικής για αλλαγή όχι μόνο προσώπων, αλλά θεσμικού πλαισίου, νοοτροπίας και ηθικού υποβάθρου στην άσκηση της πολιτικής.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση