Αποκλειστικά με ηλεκτρονική ψηφοφορία, το 2ήμερο συνέδριο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ! που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Νοεμβρίου στον πολυχώρο "ΑΘΗΝΑΪΣ", εξέλεξε τα νέα όργανα του κόμματος: το Πολιτικό Συμβούλιο, την Εθνική Επιτροπή και την Ελεγκτική Αρχή, ενώ επανεξέλεξε τον ιδρυτή του κόμματος Θάνο Τζήμερο για τρίτη συνεχή θητεία στη θέση του προέδρου με 94,8 % έναντι 5,2% του επίσης υποψηφίου για την προεδρεία Γιώργου Χαϊδόπουλου.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν προτάσεις για την πολιτική στρατηγική του κόμματος, την οργανωτική ανασυγκρότηση και τους πολιτικούς του στόχους. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! είναι ένα φιλελεύθερο, πατριωτικό κόμμα, που υποστηρίζει την οικονομική ανάπτυξη της χώρας με εργαλεία τη χαμηλή φορολογία, την απελευθέρωση της αγοράς, την εξάλειψη της γραφειοκρατίας μέσω πληροφορικής, την αξιολόγηση δομών και ανθρώπων του Δημόσιου Τομέα και τον περιορισμό του κράτους σε ρόλο επόπτη του οικονομικού παιχνιδιού και όχι παίκτη ή αντίπαλου της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Υποστηρίζει επίσης τον σεβασμό των ατομικών δικαιωμάτων, αλλά καταγγέλλει τον δικαιωματισμό και την πολιτική ορθότητα ως μεταμοντέρνες μορφές φασισμού.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι βασικές διαδικασίες και διαβουλεύσεις επί των προτάσεων των συνέδρων, η πρώτη μέρα έκλεισε με την παρουσίαση του κου Αλέξανδρου Νίκλαν, συμβούλου ασφαλείας (Sr. Security Consultant) ο οποίος παρουσίασε με πλήρη στοιχεία την τρέχουσα κατάσταση για το μεταναστευτικό και τις επιπτώσεις του στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ενώ δέχτηκε σημαντικότατες ερωτήσεις και έδωσε πάμπολλες και ενδιαφέρουσες απαντήσεις στην συζήτηση που ακολούθησε.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα δύο πάνελς που διοργανώθηκαν την Κυριακή με προσωπικότητες του ευρύτερου φιλελεύθερου και πατριωτικού χώρου. Στην πρώτη ενότητα, η κα Μιράντα Ξαφά και ο κος Γιώργος Μπήτρος παρουσίασαν τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας, υπογραμμίζοντας τις εγγενείς στρεβλώσεις του ελληνικού πολιτικού συστήματος που ευθύνονται για την παράταση της κρίσης και απάντησαν σε ερωτήσεις των παρισταμένων. Επίσης, οι δημοσιογράφοι κος Θανάσης Παπανδρόπουλος, κος Κώστας Στούπας και κος Σακελλάρης Σκουμπουρδής συζήτησαν με τον Θάνο Τζήμερο θέματα της φιλελεύθερης ατζέντας.

Στο δεύτερο πάνελ ομιλητών, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κος Φαήλος Κρανιδιώτης και ο εκπρόσωπος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών κος Ραφαήλ Καλυβιώτης συζήτησαν με τον Θάνο Τζήμερο για την έννοια του έθνους και τη λειτουργία του σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Συμφώνησαν πως το μέλλον της χώρας και η φυσιογνωμία της Ευρώπης απειλείται από την εισβολή του Ισλάμ, το οποίο ενώ παρουσιάζεται ως θρησκεία, είναι στην πραγματικότητα ένας πολιτικός, νομικός και στρατιωτικός μηχανισμός με στόχο την άλωση της Ευρώπης εκ των έσω.

Οι ομιλητές υπογράμμισαν την πάγια θέση του κόμματος για το μεταναστευτικό, το οποίο η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! από το 2015 είχε χαρακτηρίσει ως καθαρή εισβολή. Η κριτική που έγινε στους χειρισμούς των κυβερνήσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ήταν από καθαρά φιλελεύθερη σκοπιά: καμμία κοινωνία δεν μπορεί να υποχρεωθεί να δεχθεί άτομα ασύμβατα με τον πολιτισμό της, να εξαναγκάζεται να τα συντηρεί με τους φόρους της, να υφίσταται την εισαγόμενη εγκληματικότητα και αυτό να γίνεται συνεχώς, με καταιγιστικό ρυθμό. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ θεωρεί πως όσο υπάρχει το κίνητρο των δωρεάν παροχών, οι ροές των λαθρομεταναστών θα αυξάνονται εκθετικά. Η μόνη λύση είναι η εφαρμογή του νόμου για την παράνομη είσοδο και για όσους την διευκολύνουν: σύλληψη, προφυλάκιση (σε κλειστές δομές, χωρίς δικαίωμα εξόδου), απόρριψη του αιτήματος ασύλου ασυζητητί για όσους εισέρχονται λαθραία, δίκη, καταδίκη και απέλαση.

Το συνέδριο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ! τίμησε με την παρουσία του ο κος Στέφανος Μάνος ο οποίος ως πρόεδρος της Δράσης είχε συνεργαστεί με τον Θάνο Τζήμερο στις εκλογές του Ιουνίου του 2012.Το συνέδριο, που έγινε ταυτόχρονα με φυσική και διακτυακή παρουσία, παρακολούθησαν περισσότερα από 1.000 μέλη του κόμματος. Όλες οι ψηφοφορίες ήταν ηλεκτρονικές με χρήση του συστήματος “ΖΕΥΣ” που ανέπτυξαν Έλληνες πανεπιστημιακοί. Τα μέλη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ! ψήφιζαν από κάθε γωνιά της γης, με τα αποτελέσματα να εμφανίζονται σχεδόν αμέσως μετά την ψηφοφορία. Από το 2012 η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! χρησιμοποιεί την Πληροφορική σε όλες τις δραστηριότητές της.

dixa synedrio2019 athinais

dixa synedrio2019 athinais2

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση