Σε συνάντηση που είχαν με παραγωγούς καρυδιών, αμυγδάλων και φουντουκιών, στο Πολύκαστρο, ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς της «Δημιουργία, Ξανά!», Δ. Καρακατσανίδης,

και το μέλος της Εθνικής Επιτροπής του κόμματος, Γεωπόνος Δ. Τριανταφυλλίδης, συζήτησαν πολλά προβλήματα του αγροτικού τομέα, όπως το υψηλό κόστος παραγωγής, η γραφειοκρατία, οι αγροτικές πιστώσεις, η άρδευση των καλλιεργειών, το εμπορικό έλλειμμα στα προϊόντα αγροδιατροφής, το χαμηλό επίπεδο ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών, η χαμηλή παραγωγικότητα, το χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης των απασχολούμενων στον πρωτογενή τομέα, αλλά και η έλλειψη νέων σε ηλικία παραγωγών.

Τα εν λόγω στελέχη του κόμματος γνωστοποίησαν στους παραγωγούς του Κιλκίς το ενδιαφέρον της «Δημιουργία, Ξανά!» για τον αγροτικό τομέα, προκειμένου να διαμορφώσει ένα πρόγραμμα, βασισμένο στις γνώσεις των ειδικών και στις εμπειρίες των παραγωγών, που θα δώσει λύσεις, ικανές να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια παραγωγική δύναμη της Μεσογείου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!
Τοπική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση