Η επίθεση στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε - η δεύτερη φέτος - αποδεικνύει πως η εγκληματική οργάνωση της αριστεράς δεν αντιπαρατίθεται σε ιδέες, αλλά σε πρόσωπα, προσπαθώντας να τα εκφοβίσει. Κάποιες άλλες εποχές ο "αντιδραστικός" θα καταδικαζόταν από το λαϊκό δικαστήριο, αυτό που θέλει να ανασυστήσει το ΚΚΕ, και θα βρισκόταν στον πάτο κάποια πηγάδας. Τυχεροί είμαστε (ακόμα).

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ καταδικάζει τη φασιστική επίθεση και συγχαίρει τον Άρη Πορτοσάλτε για τη σθεναρή αντίστασή του απέναντι σε κάθε μορφής ολοκληρωτισμό ή ολοκληρωτική αντίληψη, απ' όπου κι αν εκπορεύεται.

Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε τη διπρόσωπη στάση των συστημικών κομμάτων και κυρίως της ΝΔ. Καταδικάζουν - και σωστά - την επίθεση (με φέιγ-βολάν και μπογιές) στον δημοσιογράφο, αλλά όταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος, υφίσταται επιθέσεις με βόμβες που του πυρπολούν το σπίτι ή σωματικές επιθέσεις από τους τραμπούκους του ΚΚΕ, τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου" δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν ξέρουν.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση