Στην πρώτη τους δημόσια εκδήλωση, μετά το lockdown, o Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης θα υποδεχθούν παλιούς και νέους φίλους, στο Άλσος Κηφισιάς, την Πέμπτη 1η Ιουλίου, στις 19:00.

Θα γίνει παρουσίαση του Συνασπισμού “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”, με τον οποίο τα δύο κόμματα συμφώνησαν να κατέβουν στις επόμενες εθνικές εκλογές, και θα αναπτυχθούν τα βασικά εθνικά ζητούμενα, για την προάσπιση των οποίων οι δύο πρόεδροι έχουν, επί χρόνια, έντονη πολιτική δραστηριότητα.

Κατά τη συζήτηση, που θα ακολουθήσει, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απευθύνουν ερωτήσεις και να σχολιάσουν οτιδήποτε, δεδομένου ότι η προσέλευση είναι ελεύθερη.

Ο συνασπισμός “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”, του οποίου επικεφαλής –μετά από πρόταση του Φαήλου Κρανιδιώτη– είναι ο Θάνος Τζήμερος, θα εντείνει τις δημόσιες εμφανίσεις του, καθώς τα μείζονος σημασίας προβλήματα της χώρας (ισλαμικός εποικισμός, θεσμική ανομία, απουσία τάξης και ασφάλειας, επικυριαρχία της αριστερής ρητορικής και πρακτικής, κρατισμός, κρατικοδίαιτος συνδικαλισμός, στραγγαλισμένη από υπερρυθμίσεις οικονομία, υπερφορολόγηση κ.λπ.) η κυβέρνηση της ΝΔ φοβάται ακόμα και να τα συζητήσει.

Στις επόμενες εκλογές, που θα γίνουν με απλή αναλογική, και δεν θα ισχύει ο “μπαμπούλας” της χαμένης ψήφου, είναι ευκαιρία οι πολλοί φίλοι των δύο κομμάτων να γίνουν και ψηφοφόροι τους, ώστε ο πατριωτικός φιλελευθερισμός να εκπροσωπηθεί στη Βουλή.

7f9e8f6a3893558727435381d8ea8cd1

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση