Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης επισκέπτονται τη Χαλκίδα

Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, ο Πρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Θάνος Τζήμερος, και ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος, Φαήλος Κρανιδιώτης, θα επισκεφθούν την πόλη της Χαλκίδας, για να συζητήσουν με πολίτες και φορείς της περιοχής και να δώσουν συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

Οι δύο πολιτικοί θα επισκεφθούν τη Δήμαρχο της Χαλκίδας κ. Βάκα Ελένη, καθώς και στελέχη των Σωμάτων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ θα επισκεφθούν τα ΚΤΕΛ Χαλκίδας και το Επιμελητήριο Ευβοίας.

Το μεσημέρι στις 14:30, θα εμφανιστούν στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας και στις 17:00 θα δώσουν συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «John’s» της Χαλκίδας.

Στις 18:00, στο café του ξενοδοχείου «John’s», ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης θα συζητήσουν με πολίτες της Χαλκίδας μαζί με τα στελέχη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

tzimfaeth

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ο συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ. Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης ένωσαν τις δυνάμεις τους, με στόχο, «στις επόμενες εκλογές, ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις».

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση