Την Κυριακή, 29/01/2023, στις 10-12 π.μ., στο πλαίσιο του Money Show Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο «Hyatt Regency», η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ με τα στελέχη της θα παρουσιάσουν τις λύσεις για τα θεμελιώδη ζητήματα της οικονομικής ζωής της χώρας μας, με στόχο την απαλλαγή από τον κρατισμό, που είναι εχθρός της ανάπτυξης.

Προλογίζει ο Βασίλης Τσιάρτας.

Συντονίζει ο Γιάννης Σαρρής, Οικονομολόγος ΜΒΑ και Γενικός Διευθυντής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ.

Στην εκδήλωση, με τον γενικό τίτλο «5 γκολ στα δίχτυα του κρατισμού», τα στελέχη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ θα αναφερθούν σε 5 τομείς, που μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη της χώρας.

Θα μιλήσουν:

Για την Αγροτική παραγωγή ο Δημοσθένης Τριανταφυλλίδης, Γεωπόνος ΑΠΘ / ΜΒΑ Οικονομικών.
Για το Ασφαλιστικό ο Βασίλης Πανίδης, ΜΒΑ / Ασφαλιστικός Πράκτορας / Αgency Μanager IONIOS NEW AGENCY.
Για την Ενέργεια ο Πέτρος Τσικούρας, Απόφοιτος Νομικών και Οικονομικών Σπουδών ΑΠΘ / Κατασκευαστής Φωτοβολταϊκών / Γραμματέας ΠΟΣΦΥΕ.
Για την φορολογία της Ανάπτυξης ο Δημήτρης Κουκουτσολίδης, Οικονομολόγος / Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.
Για την Επανεκκίνηση της Οικονομίας ο Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης, Καθηγητής (Adjunct Professor) ΜΒΑ International, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ο εκλογικός συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ. Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης ένωσαν τις δυνάμεις τους, με στόχο, «στις επόμενες εκλογές, ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις».

Τον Δεκέμβριο του 2022 εντάχθηκε στο σχήμα και η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του Ηλία Μαρκόπουλου.

Δείτε περισσότερα στο
www.ethnikidimiourgia.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Μερσίνα Παπαδοπούλου, Πρόεδρο Τοπικής Οργάνωσης της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ Κεντρικής Μακεδονίας (6944 - 452.657)

 325791367 901181007681403 30855275719716640 n

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση