Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2011

Ανοιχτή εκδήλωση στο Ολυμπιακό Μουσείο από την πολιτική κίνηση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!

 

Την πρώτη της μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση στη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιήσει η νέα πολιτική κίνηση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. στο Ολυμπιακό και Αθλητικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου-απέναντι από το Ιβανόφειο).

Κατά της διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθεί η ενδεχόμενη συμμετοχή της Δημιουργίας  στις επερχόμενες εκλογές και θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη παρουσίαση της κίνησης σε επίπεδο μελών, στόχων και προοπτικών εξέλιξης από τον επικεφαλής, Θάνο Τζήμερο.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν ομιλίες από πολίτες της Θεσσαλονίκης, μέλη της Δημιουργίας, που θα «ανάψουν τη σπίθα» της παραγωγής  ενός γόνιμου διαλόγου για την ανάδειξη ρεαλιστικών και καινοτόμων δράσεων και την σύνθεση νέων προτεραιοτήτων στη Βόρεια Ελλάδα.

Η εκδήλωση, παράλληλα, αποτελεί ένα δημόσιο κάλεσμα προς όλους τους πολίτες για την συν-δημιουργία ενός δικτύου ανθρώπων που ανήκουν στην «άλλη» Ελλάδα, την Ελλάδα της δημιουργίας, της παραγωγής και της αξιοπρέπειας.

 

Η Δημιουργία απευθύνεται σε όλους αυτούς που αποτελούν το πολύτιμο, αλλά αναξιοποίητο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας και που τόσα χρόνια απείχαν συνειδητά από το καταρρέον πολιτικό περιβάλλον.

Σε όλους αυτούς που αρνούνται να συμμετέχουν παθητικά στη συντήρηση της παρακμής και θέλουν να ενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού δυναμικού που θα αλλάξει τα δεδομένα της πολιτικής λειτουργίας και συμπεριφοράς.

Στην πλειοψηφία που θλίβεται και συνθλίβεται από τον διασυρμό της χώρας και θέλει να αναλάβει δράση για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα που αγαπάμε.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης

 

 

 

Τί είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!

Η Δημιουργία αποτελείται από ανθρώπους της παραγωγής, της επιστήμης και της διανόησης: επιχειρηματίες που δεν στηρίζονται σε κρατικά δεκανίκια, στελέχη εταιρειών, ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, και δημόσιους υπάλληλους που επιμένουν να τιμούν το λειτούργημά τους και να οραματίζονται ένα κράτος αξιοκρατίας και προόδου. www.dimiourgiaxana.gr

 

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

11:00 - Προσέλευση

11:30 - Εναρκτήρια ομιλία - χαιρετισμός από τον Θάνο Τζήμερο, εμπνευστή της κίνησης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!

11:50 - Χαιρετισμός της εκδήλωσης από τον Πρόεδρο της Εταιρείας Πολιτικού Λόγου και Προβληματισμού “Παρέμβαση” (www.paremvasi.org.gr)

12:00 - Ομιλίες:

- "Μία κρίσιμη Απόφαση". Βασίλης Δρακονταειδής, Διευθυντής Πωλήσεων, Βιανέξ Α.Ε.

- "Νέα Γενιά και Δημιουργία στην Ελλάδα". Γιάννης Αφούρας, Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ.

- "Ευρώ, Ευρώπη, Ελλάδα του αύριο", Ιωάννης Παπαδόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

13:00 - Συζήτηση με το κοινό.

Συντονιστής της εκδήλωσης ο Λάζαρος Χατζηνάκος, Δημοσιογράφος, π. διευθυντής εφημερίδων "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"  "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ".

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση