Η πρώτη δημόσια συγκέντρωση της νέας πολιτικής κίνησης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! στον Βόλο, την περασμένη Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Περίπου 300 άτομα γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα forum του ξενοδοχείου PARK για να ακούσουν τον ιδρυτή της κίνησης, Θάνο Τζήμερο.

thanos-tzimeros1

Όπως ανέφερε ο ομιλητής, στις επόμενες εκλογές ουσιαστικά θα συγκρουσθούν «δύο Ελλάδες». Αυτοί που θέλουν ένα κράτος αξιοκρατίας και δικαιοσύνης και είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν γι’ αυτό κι εκείνοι που ζουν από το παρασιτικό πολιτικό σύστημα: κόμματα, συνδικαλιστές, κρατικοδίαιτοι και διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες. «Κατανοώ ότι πολλοί αντιμετωπίζουν κάθε νέα πολιτική κίνηση με επιφύλαξη και δυσπιστία. Ποιοι είμαστε κι από πού «κρατάει η σκούφια μας». Έχουν δίκιο. Τόσα και τόσα έχουν δει τα μάτια μας. Τους καλούμε να μας ψάξουν, να μας «μυρίσουν», να μας κάνουν «φύλλο – φτερό». Κι όταν πεισθείτε ότι δεν υπάρχει κανένας «από πίσω», ούτε είμαστε κάποιοι άλλοι πέρα από αυτό που δείχνουμε, ελάτε μαζί μας. Μη ρωτάτε «τι θα κάνετε;» αλλά σκεφτείτε «τι θα κάνουμε» κι ελάτε να το διαμορφώσουμε μαζί. Είναι αλήθεια ότι το νέο γεννιέται με ωδίνες. Όμως πια τα νερά έσπασαν! κατέληξε ο Θάνος Τζήμερος.

akroathrio-volou1

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση