Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της τελευταίας δεκαετίας τέλειωσε (πρωτοδίκως τουλάχιστον) «αλά Ελληνικά». Αθώοι όλοι στην υπόθεση Ζαχόπουλου! Δεν υπήρξε καμία παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων!

Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου αν και διαπιστώθηκε αντιγραφή του επίμαχου DVD δεν στοιχειοθετήθηκε αδίκημα, καθώς το περιεχόμενο του DVD κρίθηκε ως … μη αρχείο! Το υλικό με τις "ερωτικές" στιγμές του μερακλή τότε Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και της νεαρής συμβασιούχου "δεν ήταν ομαδοποιημένο και ταξινομημένο με συγκεκριμένα κριτήρια και διαδικασίες σαφώς οριοθετημένες και προσδιορισμένες” οπότε δεν θεωρήθηκε αρχείο!!!

Δηλαδή αν το DVD έγραφε απ' έξω:

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σεξ

ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ζαχόπουλος

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με συμβασιούχους

ΕΝΟΤΗΤΑ: «Πνευστά»

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ: Εύη Τ.

... τότε, ναι, μιλάμε για αρχείο, άρα και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Το δικαστήριο απευθύνει ένα μήνυμα: βιντεοσκοπείτε ελεύθερα. Διακινείτε ελεύθερα. Εκβιάζετε ελεύθερα! Δημοσιεύετε ελεύθερα! Αλλά προσοχή: μην τυχόν και γράψετε επάνω καμιά ημερομηνία, περιγραφή περιεχομένου ή αύξοντα αριθμό, γιατί ο πέλεκυς της Θέμιδας θα πέσει βαρύς.

Όλοι καταλαβαίνουν «τι παίχθηκε». Γιατί οι «ατάκες» του επίμαχου βίντεο είναι γνωστές τοις πάσι. Εμείς ρωτάμε: είναι δυνατόν η Δικαιοσύνη, ο πιο κρίσιμος από τους πυλώνες της Δημοκρατίας, να ευτελίζεται με τέτοιο τρόπο;

Η Δικαιοσύνη είναι το ανοσοποιητικό σύστημα μιας κοινωνίας. Αν δεν λειτουργεί, η Δημοκρατία απλώς δεν υφίσταται. Πότε επιτέλους θα εφαρμοστεί και στην Ελλάδα η αρχή της διάκρισης των εξουσιών, που ισχύει εδώ και μερικούς … αιώνες στα ευρωπαϊκά κράτη;

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση