taytotita

Μην απορείτε για τίποτα πλέον σε αυτό τον τόπο που λέγεται Ελλάδα - Η χώρα κυβερνάται εδώ και δεκαετίες από το «Τέρας της Γραφειοκρατίας» που ταλαιπωρεί και τιμωρεί όλους τους πολίτες γιατί... έτσι γουστάρει!!!

Στην Ελλάδα έχουμε μια θαυμαστή ικανότητα να αυτομαστιγωνόμαστε. Αντί να κάνουμε τη ζωή όλων ευκολότερη, βρήκαν τώρα κάτι καινούριο για να τσακίσουν τα νεύρα των πολιτών που ακριβοπληρώνουν μάλιστα για να βγάλουν διαβατήριο, με τα σχετικά παράβολα να αγγίζουν τα 80 ευρώ.

Προσέξτε τι σκαρφίστηκαν τα σαϊνια της δημόσιας διοίκησης:

Τα αιτήματα για έκδοση διαβατηρίου απορρίπτονται πλέον (από την αρχή του έτους), όταν στην ταυτότητα του ενδιαφερόμενου, στο πεδίο: τόπος γέννησης αναγράφεται συντετμημένα η πόλη και όχι ολογράφως, όπως για παράδειγμα ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ή ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ.

Ζητείται λοιπόν από τον κάτοχο της ταυτότητας να εκδώσει καινούριο δελτίο για να επανέλθει στο αίτημα έκδοσης διαβατηρίου, χωρίς να λαμβάνεται καμία μέριμνα για την ταλαιπωρία του πολίτη, που καλείται στη συνέχεια να ενημερώσει για τα νέα του στοιχεία όλες τις αρμόδιες αρχές. εφορίες, τράπεζες κ.α..

Επειδή δηλαδή η ίδια η Αστυνομία σας έγραψε το Θεσσαλονίκη, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ή το Αγία Παρασκευή, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, θα πρέπει εσείς ο ίδιος να ταλαιπωρηθείτε και να εκδώσετε καινούργια ταυτότητα για να διορθωθεί το όνομα της πόλης και να χαθούν χιλιάδες εργατοώρες από τους Αστυνομικούς που θα σας ξαναφτιάξουν ταυτότητα, αλλά και από εσάς τους ιδίους που θα τρέχετε σε τράπεζες, ΙΚΑ , ΕΦΚΑ, Εφορία, ΟΑΕΕ, δήμους, δημόσιες υπηρεσίες να δηλώσετε το νέο αριθμό σας αστυνομικής ταυτότητας.

Μιλάμε για την προσωποποίηση της γελοιότητας αφού οι περισσότερες ταυτότητες έχουν συντομογραφίες.

Και μιλάμε βεβαίως για τις ίδιες ταυτότητες που στο εσωτερικό της χώρας γίνονται κανονικά δεκτές όταν πρέπει να πας στο δικαστήριο, στην εφορία, στην τράπεζα, στο Δήμο, στο ΚΕΠ, στα δημόσια ταμεία για να πληρώσεις.

Εκεί δεν τους ενοχλούν οι συντομογραφίες.

Φανταστείτε τώρα τι ταλαιπωρία υφίστανται όλοι αυτοί οι πολίτες που εργάζονται σε χώρες του εξωτερικού και πηγαινοέρχονται στην Ελλάδα και πρέπει να μπουν στη βάσανο να αλλάξουν και ταυτότητα.

Όχι φίλοι μου, αυτή η χώρα δεν θα γίνει ποτέ ελκυστική σε επενδύσεις και ξέρετε γιατί;

Διότι για κάθε λύση έχει ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!

Το θεριό που λέγεται ΚΡΑΤΟΣ έχει μάθει να ζει και να αναπνέει από τη λερναία ύδρα της γραφειοκρατίας και όσα κεφάλια να του κόψεις, αυτό θα βγάλει άλλα τόσα.

Αν τώρα εσείς θέλετε να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς ψάξτε τις τσέπες σας γιατί εκτός από τα 80 ευρώ του διαβατηρίου, θα σας χρειαστούν κι άλλα παράβολα για την ταυτότητα.

Να 'χετε να δίνετε στο κράτος!!! Να το ενισχύετε.

Με τις υγείες σας!!!

Πηγή: Newsbomb.gr

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (0 απαντήσεις).

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση